Pohvalio se na Instagramu

Najbolji boksač svijeta uživa na našoj obali, od atraktivne se supruge ne odvaja, a uživaju u domaćim delicijama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Saul Canelo Alvarez s novopečenom suprugom Fernandom Gomez uživa na medenom mjesecu u Dubrovniku.

S prvim sunčanim danima i toplijim vremenom na Jadran su počele pristizati svjetske zvijezde, a prvi među njima je najbolji boksač na svijetu Meksikanac Saul Canelo Alvarez, koji trenutačno uživa u Dubrovniku na medenom mjesecu.

Prema pisanju Dubrovačkog vjesnika, Saul i njegova supruga Fernanda Gomez borave u Vili Dubrovnik, a on se sam time pohvalio na Instagramu, gdje ga prati 9,5 milijuna obožavatelja. Fotografije s medenog mjeseca objavila je i Fernanda. Prije Dubrovnika supružnici su posjetili i Crnu Goru, a čini se da stvarno uživaju i da ih je naša obala oduševila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saul Alvarez (@canelo)

Saul se lijepom meksičkom poduzetnicom i vlasnicom salona za uljepšavanje i butika oženio prije nekoliko dana, a sudeći prema fotografijama koje su podijelili na društvenim mrežama, bilo je stvarno bajkovito.

Saul je svoj nadimak Canelo dobio zbog riđe kose, a u boksačkoj karijeri zaradio je dosad otprilike 150 milijuna dolara. 2018. godine potpisao je najveći ugovor u povijesti sporta kada se tvrtka DAZN obvezala da će mu platiti 365 milijuna dolara za 11 borbi, ali je Canelo raskinuo ugovor u studenom prošle godine nakon što nisu ispunili uvjete, te mu je tvrtka platila penale.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Instagram) Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Getty Images) Chiara Ferragni (Foto: Getty Images) Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Getty Images) +2 Chiara Ferragni i Fedez (Foto: Instagram) Zanimljivosti Mnogi su ju ismijavali i odbijali surađivati s njom, ali ona danas živi svoj život iz snova i žena je kojoj se divi cijeli svijet!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 2 Eni Šukunda Eni Šukunda +4 Eni Šukunda - 3 Celebrity Naša misica koja je nedavno šokirala drastičnom promjenom izgleda udala se za 13 godina starijeg zaručnika, a već objavljuje i slike s medenog mjeseca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene