Teški trenuci

Šok za obitelj Ikera Casillasa tri tjedna nakon što je on imao srčani: Njegova supruga otkrila da se bori s rakom

Sara Carbonero i Iker Casillas (Foto: Profimedia) Sara Carbonero i Iker Casillas (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Carbonero i Iker Casillas (Foto: Profimedia) Sara Carbonero i Iker Casillas (Foto: Instagram) Sara Carbonero (Foto: Getty Images) Sara Carbonero i Iker Casillas (Foto: Getty Images) Sara Carbonero (Foto: Getty Images) Sara Carbonero i Iker Casillas (Foto: Instagram) +0 Sara Carbonero (Foto: Getty Images) Galerija

Supruzi Ikera Casillasa, Sari Carbonero dijagnosticiran je maligni rak jajnika.

Nakon što je španjolski nogometni vratar, 38-godišnji Iker Casillas pretrpio srčani udar, on i njegova supruga, 35-godišnja Sara Carbonero suočavaju se s novim zdravstvenim problemima u obitelji.

Pogledaj i ovo showbuzz Prvo pa muško Casillas i Sara imaju razloga za slavlje!

Naime, Sara je na svom profilu na Instagramu otkrila kako joj je dijagnosticiran rak jajnika i time šokirala svoje pratitelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Carbonero (@saracarbonero) on

"Još se nismo oporavili od prvotnog straha, a život nas je ponovno iznenadio. Prije nekoliko dana liječnici su mi otkrili maligni tumor jajnika i već sam bila na operaciji. Sve je prošlo dobro ali čeka me još nekoliko mjeseci borbe koliko će liječenje trajati. Mirna sam i uvjerena kako će sve biti doro. Znam da me čeka težak put ali i da će imati sretan kraj. Imam podršku obitelji, prijatelja i liječničkog tima. Koristim ovu priliku da kolege novinare zamolim za poštovanje i razumijevanje s kojim su se uvijek odnosili prema meni, a osobito sada u ovim teškim i osjetljivim trenucima za mene i moju obitelj", napisala je Sara koja je po struci novinarka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Carbonero (@saracarbonero) on

Podsjećamo, Iker je 1. svibnja pretrpio srčani udar i unatoč tome ne planira u sportsku mirovinu. Od 2009. godine u vezi je sa Sarom, koju je poljubio pred televizijskim kamerama nakon finala Svjetskog prvenstva 2010. godine u Južnoafričkoj Republici. Vjenačali su se 2016. godine i roditelji su 5-godišnjeg sina Martina i 2-godišnjeg Lucasa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Carbonero (@saracarbonero) on

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino i Margot Robbie (Foto: AFP) +8 Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie (Foto: AFP) Celebrity Nije ju bilo briga za paparazze: Margot Robbie pokazala bradavice u prozirnom bijelom badiću

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene