Godine joj gode!

Sanja Doležal pohvalila se fotografijom s ljetovanja bez trunke šminke, komplimenti samo pristižu: ''Djevojčica s početka karijere...''

Sanja Doležal - 5 Sanja Doležal - 5 Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 7 Sanja Doležal - 6 Sanja Doležal - 4 Sanja Doležal - 3 Sanja Doležal - 2 In Magazin: Sanja Doležal - 2 In Magazin: Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal i Nenad Šarić - 9 Sanja Doležal i Nenad Šarić - 8 Sanja Doležal i Nenad Šarić - 7 +10 Sanja Doležal i Nenad Šarić - 6 Galerija

Pjevačica Sanja Doležal nije mogla odoljeti ljepotama hrvatske obale pa je s pratiteljima podijelila fotografiju s mora, komplimenti samo stižu.

Jedna od najomiljenijih pjevačica hrvatske estrade Sanja Doležal jedna je od brojnih ljepotica i slavnih zvijezda koje nisu mogle odoljeti ljepotama hrvatskog Jadrana, a sad je i ona odlučila s pratiteljima podijeliti fotografiju s mora.

Pogledaj i ovo Sanja Doležal ponosna mama Sanja Doležal ima kćer i sina koje rijetko imamo priliku vidjeti, a evo čime se bave i kako izgledaju

Sanja je u plavoj haljini s morskim uzorcima pozirala na palubi broda, a iza nje se pružalo samo morsko plavetnilo. Mnogi su zamijetili da je pjevačica pozirala bez trunke šminke, a lijepih komentara na fotografiju nije nedostajalo.

''Vi ste oduvijek slatki i simpatični! Tip žene koja se dopada i ženama i muškarcima'', ''Kao u dobra stara vremena…'', ''Djevojčica kao kad je započinjala karijeru'', ''Lijepa naša Sanjica'', samo su neki od brojnih komentara na Sanjinu fotografiju.

Doležal je u opisu samo kratko napisala: ''Negdje na pučini'', a fotografija na prvu podsjeća i na slavne scene iz filma ''Titanic''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

Inače, Sanja je ranije ove godine u razgovoru za DNEVNIK.HR otkrila i koja je tajna njezina mladolikog izgleda kojim izaziva čuđenje.

"Moram priznati da se više ne opterećujem godinama, nastojim zdravo živjeti koliko je to danas uopće moguće, ali da, zapravo boravak i veza sa prirodom je jako važna i pridonosi općem imunitetu i unutarnjem miru i možda zbog toga čovjek izgleda i ljepše i odmornije i mirnije. Što se toga tiče, osjećam se sad bolje nego prije pet godina", otkrila nam je tada.

Sanju gledamo i u emisiji Nove TV In magazin u kulinarskoj rubrici, a pjevačica uvijek nađe vremena i za svoju originalnu profesiju s kolegama iz bivšeg sastava Novi fosili pa sad zajedno nastupaju pod imenom Sanja, Zec i Marinko.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 2 Irina Shayk - 3 Irina Shayk - 3 +2 Irina Shayk - 1 Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta na plaži je prava senzacija, a pokazala je da izgleda savršeno iz baš svakog ugla!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Laurie - 1 Hugh Laurie - 2 Hugh Laurie - 3 +0 Hugh Laurie - 4 Celebrity Raščupanog i zapuštenog legendarnog glumca na novim fotografijama nije lako prepoznati, a tu su i zabrinjavajući detalji

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene