"Lete, lete godine"

Sandra Perković u seksi izdanju proslavila rođendan i pokazala savršene noge: "Auuu, krasna si, prekrasna"

Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) +0 Sandra Perković (Foto: Instagram) Galerija

Sandra Perković proslavila je 30. rođendan i svojim prijateljima zahvalila na nezaboravnom tulumu na kojem je blistala.

Naša uspješna atletičarka Sandra Perković proslavila je okrugli trideseti rođendan, na zabavi u društvu prijatelja, a nekoliko slavljeničkih fotografija je podijelila na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Sandra Elkasević - 4 ''Mila...'' Matija Vuica podijelila još neviđene fotografije naše proslavljene sportašice u vjenčanici koju je dizajnirala, sve to uz divne riječi!

Sandra je za rođendansku zabavu odabrala kratku cvjetnu haljinu, s otvorenim ramenima, koja joj je pristajala kao salivena i u kojoj je zablistala kao što to priliči jednoj slavljenici.

"Lete, lete godine, a tek je trideseta. Možda više nisam više “klinka”, ali dijete u meni i dalje se igra. S vremenom naučiš da život čine male stvari, puno veselja i dobri ljudi. Ovakva kakva jesam ponosna sam što je moj život satkan upravo od takvih “sitnica”! Sretna sam što je moj život ispunjen dragim ljudima, divnim čudima i prekrasnim momentima! Hvala svima na nezaboravnom tulumu, na lijepim godinama koje su iza nas, trenucima, smijanju i plakanju, tuzi i veselju. Hvala što ste ih učinili još i ljepšim nego što su same bile!! Veselim se onome što tek dolazi, a to ćete tek vidjeti!! Voli Vas vaša Sandra", napisala je u objavi na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Njezini prijatelji i obožavatelji u komentarima su joj uputili lijepe želje i čestitke, ali i niz komplimenata na račun izgleda.

"Draga Sandra, sretan ti tridedeseti, prelijepa si, nek ti bude sve kao i do sad, blagoslovljeno i uspješno", "Sretan ti rođendan, najbolja si", "Je li ok da mi ti budeš Instagram simpatija?", "Ljepotice, sretannnn", "Auuu, krasna si, prekrasna", samo je dio njih.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene