jednostavno blista

Sandra Perković u bikiniju obara s nogu savršenom figurom, otkrila što joj je jedino potrebno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Perković uživa u ljetovanju po našoj obali, a svakodnevno objavljuje fotografije.

Sandra Perković (30) uživa u odmoru na Jadranu, a objavama pokazuje koliko joj to godi. 

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

"Život je bolji ljeti", istaknula je naša sportašica pokraj fotografije na Instagramu. Sandra je pozirala sa smiješkom na licu u kratkim traper hlačicama i plavoj košulji te je u jednostavnu punđu zataknula ružičasti cvijet.

U toj kombinaciji isticale su njene duge noge i osunčani ten, a njeno izdanje se svidjelo pratiteljima kojih ima 113.000. "Slatka", "Fakat divna", "Apsolutno zadivljujuća", "Super slika", "Najljepša sportašica ikad", "Ljetna kraljica", komentirali su. 

Sandra je pozirala na brodu u bijelom badiću, a otkrila je da je pokraj otoka Brača. "Ne treba mi terapija. Trebamo samo brod", napisala je sportašica uz fotografiju. U 20 minuta je dobila više od tisuću lajkova na svoju objavu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life is better in the Summer ☀️ #TeamSP #ForeverYoung #TravelGirl #HappyKid #Vis #SummerNight #GirlThing #Live #Love #Eat #Drink #EnjoySummer #EnjoyCroatia #CroatiaFullOfLife #CroatiaFullOfLove

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Perković je ranije pozirala u suknji i sa šeširom na glavi i istaknula da je Hrvatska još puna života. Bacačica diska je nedavno proslavila 30. rođendan i na Instagramu se zahvalila prijateljima na nezaboravnom tulumu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene