Neprepoznatljiva!

Hrvatska atletičarka raznježila obožavatelje preslatkom fotografijom iz djetinjstva

Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković ispisala povijesti (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Sandra Perković ispisala povijesti (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Sandra Perković ispisala povijesti (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Sandra Perković (FOTO: Instagram) Sandra Perković (FOTO: Instagram) Vrhunska atletičarka Sandra Perković našla se na potpuno nepoznatom terenu i postala je manekenka (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Jelena Balić) +0 Vrhunska atletičarka Sandra Perković našla se na potpuno nepoznatom terenu i postala je manekenka (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Sandra Perković fotografijom iz djetinjstva oduševila Instagram pratitelje.

Hrvatska atletičarka i jedna od najuspješnijih domaćih sportašica Sandra Perković vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a posljednjom objavom je raznježila svoje pratitelje.

Pogledaj i ovo Louis Tomlinson i Félicité Tomlinson (Foto: Instagram) Nova tragedija Potpuno shrvan: Preminula sestra poznatog pjevača, imala je samo 18 godina

Naime, na fotografiji koju je podijelila nalazi se u zagrljaju starijeg brata vratila se u neke prošle, sretne dane djetinjstva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

"Volim te, bio si tu za mene, štitio me, i najviše od svega, volio me. Svađali smo se, vrištali i raspravljali ali ispod svega toga nalazi se ljubav. To je jedino što postoji, u bratu i u sestri", napisala je Sandra.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene