Kakva ljepotica!

Sandra Perković u izdanju u kakvom je dugo nismo vidjeli, pored fotke bujnog dekoltea poslala znakovitu poruku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Perković na Instagramu je objavila seksepilnu fotografiju, pa dobila tisuće komentara i lajkova od svojih obožavatelja.

Naša najuspješnija atletičarka Sandra Perković nakon nekog vremena na svom je Instagramu objavila fotografiju na kojoj se pohvalila bujnim dekolteom pozirajući u uskom bijelom topiću.

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

"Nemoj me podcjenjivati, draga! Od izgleda dame do izgleda iz geta mogu doći u dvije i pol sekunde", napisala je Sandra, koja je na fotografiji besprijekorno našminkana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)

Sandru na Instagramu trenutačno prati 112 tisuća obožavatelja, od kojih su joj mnogi uputili komplimente za ovakvo izdanje.

"Kad te mater lipu rodi", "Ljepoto", "Super slika, sviđa mi se", "Apsolutno predivna", "Kao vino", Predivna! I poprilično drugačija žena od one koja na terenu baca disk", "Kakva žena", "Lijepa i lijepe usne", Predivna Sandra sa zlatnim srcem, većim od svemira", "Uvijek lijepa, privlačna, ženstvena, simpatična" "Sandru za voditeljicu države! Lijepa Sandra naša liderica! Mi te volimooo", "Impresioniran sam", samo su neki tisuće komentara koje je dobila.

Sandra je nedavno uživala na romantičnom odmoru u Istanbulu sa svojim dečkom Edisom Elkasevićem, s kojim je u vezi deset godina.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 7 Indira Levak - 6 Indira Levak - 5 Indira Levak - 2 +2 Indira Levak - 1 Clubzone Indiru sa snimanja jedva potjerali kući, a imala je i nesporazum: "Zato želim poručiti da ne bude zabune.."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene