Sandra o ljubavi

'Koristim sve ženske čari, brak je bojište na kojem su sva sredstva dopuštena'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novu humorističnu seriju ne propustite na Novoj TV u petak, subotu i nedjelju od 20 sati na Novoj TV!

U novoj seriji 'Samo ti pričaj' koja kreće ovog petka na Novoj TV u 20 sati, operna pjevačica Sandra Bagarić utjeloviti će Dubravku. Dubravka je zgodna, vesela, duhovita osoba, uvijek je lijepo odjevena, koketna ali sa stilom, nikada pretjerana. Voli muža, ali svaki, pa i najmanji razlog je dobar za prestanak komunikacije. Obožava čitati časopise i rješavati testove o ljubavnom i bračnom životu.

Pogledaj i ovo Igor Mešin i Filip Detelić - 3 Ne pokušavajte to kod kuće Pogledajte što je Igor Mešin od muke napravio jer su mu zabranili da se zabavlja: "Hoćeš malo vode, brate?"

S obzirom da nikada nije bila zaposlena i da se od rođenja, od jutra do mraka, brinula za kuću i sina, odlaskom sina u Split pojavljuje se velika količina slobodnog vremena s kojim ne zna što bi radila. Sin joj jako nedostaje, pati od depresije, nije zainteresirana za seks, postaje svjesna prolaznosti vremena, počinje se više baviti sobom, ispunjavati život novim sadržajima, a jedan od njih je i trošenje novca po dućanima.

Kako je bilo raditi na sitcomu koji prati živote tri generacijski različita para i njihove dnevne situacije?

Imala sam priliku zamijeniti muža za novog i vidjeti da je većina brakova sllična, svakodnevni problemi s varijacijama na temu, sitne nesuglasice te bračna rivalstva, partnersko manipuliranje, mali sitni kompromisi, sagledavanje situacije iz muško-ženskog kuta, apsurdnost i groteska klišeja te obraćanja gledatelju životnim jezikom. Mislim da će se mnogi prepoznati kao što sam i ja čitajući scenarij.

'Propadnem li kao glumac, otvorit ću obrt za presvlačenje pelena'

Kolika je sličnost Vas osobno i lika Dubravke kojeg ćete utjeloviti u novom sitcomu?

Vrckava je, temperamentna, strastna, brani svoje stavove, britka na jeziku, emotivna, odana, brižna majka...to su sličnosti. Nema svoju karijeru i svoj novac, dakle ovisna je o mužu bankaru, pomalo dokona i zanovijetalo – tu sam morala ući u psihologiju lika jer ja za život zarađujem od osamnaeste godine i ne bih mogla živjeti da me bilo tko izdržava.

Koje su sličnosti, a koje razlike rada u kazalištu i glume u sitcomu?

U kazalištu se predstava radi najmanje mjesec i pol te se vremenski, a samim tim i ponavljanjem scene mogu „zacementirati“ (mada ja ne volim previše proba), promišljeni sam improvizator i najbolje funkcioniram u varijacijama na zadanu temu, volim uloviti trenutak, istraživati, brzo učim. U sitcomu se publici obraćamo životnim jezikom i govornom intonacijom svakodnevne konverzacije, teatar ima svoj jezik koji je artikulacijski prenaglašen, stilski zaokružen te samim time i govor tijela, mimika, gestikulacija su puno izraženiji.

U sitcomu, sin Dubravke i Ivana odselio je u Split zbog studija. Iako su vaša djeca još daleko od toga, pripremate li se na to da će i oni jednog dana „napustiti roditeljsko gnijezdo“?

Nadam se da će napustiti jer danas djeca s roditeljima ostaju i do četrdesete, al da će nedjeljom dolaziti kod mame na ručak.

U braku Dubravke i Ivana, Dubravka se zna suptilno izboriti za sve što želi. Uspijevate li i vi suptilno navesti 'vodu na svoj mlin'?

Uvijek. Koristim sve ženske čari, uživam u pobjedi, brak je bojište na kojem su sva sredstva dopuštena. Borba traje iznova svakim danom, treba jako puno mašte, pomalo scenskog žara, sagledavanja i scenarističkog voženja ishoda k Happyendu i jedne velike ružičaste naočale.

U sitcomu, vašeg je supruga glumio Igor Mešin. Kakav je bio vaš odnos na setu?

Bračni-prijateljski.

Novu seriju ne propustite na Novoj TV u petak, subotu i nedjelju od 20 sati na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene