Tko se prijavljuje?

Ponuda za posao iz snova! Mlađahni milijunaš traži asistenta, evo što traži od idealnog kandidata

Matthew Lepre (Foto: Instagram) Matthew Lepre (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Lepre (Foto: Instagram) Matthew Lepre (Foto: Instagram) Matthew Lepre (Foto: Instagram) Matthew Lepre (Foto: Instagram) Matthew Lepre (Foto: Instagram) Matthew Lepre (Foto: Instagram) +0 Matthew Lepre (Foto: Instagram) Galerija

Matthew Lepre u potrazi je za asistentom koji će biti plaćen 28 tisuća funti kako bi putovao s njim.

Tražite posao ili planirate promijeniti sadašnji?

Pogledaj i ovo Irina Shayk (Foto: Profimedia) U svom svijetu Poslije prekida ulicom prošetala u grudnjaku i raskopčanoj košulji, fotografe kao da nije doživjela

26-godišnji samostvoreni milijunaš Matthew Lepre trenutno je u potrazi za osobnim asistentom koji će biti plaćen čak 28 tisuća funti kako bi putovao s njim po svijetu te odsjedao u najluksuznijim hotelima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre) on

Uspješni biznismen podrijetlom je iz Australije, no traži pomoćnika koji će s njim putovati po Americi, Japanu i Dubaiju, dok će on svoje znanje prenositi drugim tvrtkama. Inače, Matthew se obogatio zahvaljujući internetskoj trgovini, a s 23 godine odustao je od fakulteta kako bi se posvetio poslu.

Njegova mjesečna zarada je 66 tisuća funti, a priznaje kako je spreman pregovarati oko iznosa plaće svog asistenta, dokle god on bude kvalitetno obavljao svoj posao. "Plaća će se temeljiti na iskustvu osobe", istaknuo je milijunaš za britanski The Daily Mail.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre) on

A što Matthew traži od idealnog kandidata? Odlično služenje tehnologijom, sposobnost multitaskinga, dobro poznavanje društvenih mreža, proaktivnost te izvanrednu organizaciju. Na kraju je zaključio kako je ovo svakako "najcool posao na svijetu". Logično, idelani kandidat mora i voljeti luksuzna putovanja te imati važeću putovnicu.

"Volim to što radim i volim otkrivati nova mjesta. Živim idealni život i želim dati nekome priliku da sa mnom doživi sve te avanture", zaključio je Matthew koji će itekako zapasti za oko pripadnicama ljepšeg spola.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre) on

Ako se želite prijaviti, morate snimiti video u kojem ćete dotičnom objasniti zašto ste baš vi idealni kandidat za ovaj posao. Sretno! 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene