To samo on može

Holivudski kralj dobrih fora urnebesnim priznanjem što radi u izolaciji nasmijao fanove

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ryan Reynolds nasmijava obožavatelje i u ovim teškim vremenima.

Holivudski glumac i miljenik pripadnica nježnijeg spola, 43-godišnji Ryan Reynolds čije objave na društvenim mrežama obaraju s nogu i nasmijavaju njegove obožavatelje do suza, pokazao je da ni u ovim teškim trenucima nije izgubio svoj dobro poznati smisao za humor.

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds i Blake Lively Opa! Omiljeni slavni par posljednjim potezom dao naslutiti veliku prekretnicu u životu, a za to su i izdvojili poveću svotu?

Naime, Ryan je putem videa iz svog doma gostovao u "The Late Showu" i tom je prilikom opisao kako svakodnevica njegove obitelji izgleda ovih dana. Tako je rekao da su on i supruga Blake Lively usredotočeni na edukaciju svoje troje djece, 5-godišnje kćeri James, 3-godišnje Inez i sedmomjesečnog djeteta čiji spol i ime još nisu otkrili javnosti, ali priznao je da je sam sebi našao i dodatnu zanimaciju.

"Radimo puno stvari vezane uz školu kod kuće. Sretni smo što imamo maleni vrt kod kuće pa učimo sve o vrtlarstvu. Pokušavamo sve ovo učiniti poučnim iskustvom. Ali inače uglavnom pijem", priznao je Ryan koji je vlasnik tvornice gina i dodao kako je sretan što sad može kod kuće raditi puno "ženskih stvari" dok mu se život ne vrati u normalu.

"Uopće mi ne nedostaje muško društvo. Ozbiljno, volim što sam ovdje s djevojkama i volim raditi ženske poslove. Jutros smo izrađivali haljine od rupčića, što je njima bilo jako zabavno. I to je ono što radimo, razvijamo vještine koje ćemo iskoristiti u novom svijetu", rekao je sa smiješkom.

Otkrio je i da mu supruga Blake pomaže s održavanjem brade i šišanjem kose.

"Blake će me ošišati, učinila je to jednom i prije. Trajalo je dva i pol sata, a na kraju se činilo da je cijelu stvar izvela upaljačem i rukavicama za vrt. Ali jako sam uzbuđen", našalio se.

Slavni par je nedavno donirao čak milijun američkih dolara tamošnjim neprofitnim organizacijama i potaknuli druge da pomognu ako mogu u jeku širenja koronavirusa.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene