Sjajni geni!

Miljenik žena iz 90-ih još mami uzdahe isklesanim tijelom, a ima i dostojnog nasljednika koji nalikuje i na svoju lijepu mamu

Ryan Phillipe (Foto: Profimedia) Ryan Phillipe (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Phillipe (Foto: Profimedia) Ryan Phillipe (Foto: Profimedia) +0 Ryan Phillipe (Foto: Profimedia) Galerija

Ryan Phillippe snimljen je u Los Angelesu sa svojim sinom Deaconom koji je njegova slika i prilika, a naslijedio je najbolje od svoje mame Reese Witherspoon.

Glumac Ryan Phillipe mami ženske uzdahe još od 90-ih i svojim isklesanim tijelom u 48. godini može posramiti i upola mlađe frajere.

Pogledaj i ovo showbuzz bilo jednom... Činili su se kao savršen par, no u pozadini su se počele događati stvari koje su ih odvele u propast

Mišićima se često hvali i na svojem Instagramu i očito je da naporno radi na tome da ostane u top formi, a u prilog tome idu i njegove najnovije fotografije.

Glumca su u Los Angelesu ulovili paparazzi tijekom jutarnjeg trčanja, a s njim je bio i njegov nasljednik,18-godišnji sin Deacon kojeg je dobio s glumicom Reese Witherspoon. Osim što je Ryanova slika i prilika, Deacon je naslijedio i najbolje od mame pa ne čudi da mu već sad predviđaju kako će biti još veći zavodnik od oca.

Phillippe i Witherspoon su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima i nedavno sa sinom pozirali za zajedničke fotke koje su podjelili na svojim društvenim mrežama.

Povod okupljanja bio je Deaconov 18. rođendan, a mama Reese nije skrivala ponos.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🅿️hilz (@ryanphillippe)

"Kako se ovo dogodilo? Deacon slavi 18. rođendan?! Jednoga dana se igrao s Pokemonima i pjevao pjesme Bruna Marsa, a već sljedećeg dana je bio viši od mene, sam sprema roštilj i snima pjesme sa svojim prijateljima. Srce mi puca od ponosa zbog toga kakav je čovjek postao. Sretan ti 18. rođendan Deacone. Volim te to mjeseca, sunca i svih zvijezda na nebu", komentirala je glumica fotke s proslave.

Inače, Ryan i Reese bili su u braku od 1999. do 2006. godine i slovili su kao jedan od najljepših holivudskih parova. Zajedno imaju i kćer Avu, koja je također glumica, a ona izgleda kao kopija svoje mame.

Reese je danas u braku s Jimom Tothom za kojeg se udala 2011. godine, a Ryan se još nije skrasio.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene