pobijedili predrasude

Poznati ćelavac dobio drugo dijete s 20 godina mlađom ljepoticom, na početku veze predviđali su im kratak vijek i čak su im se rugali!

Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Getty Images) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Getty Images) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Instagram) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Getty Images) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Instagram) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Instagram) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Instagram) Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Profimedia) +13 Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: Profimedia) Galerija

Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham zajedno imaju sina četverogodišnjeg sina Jacka, a sada su postali i roditelji djevojčice.

Glumac Jason Statham (54) i manekenka Rosie Huntington-Whiteley (34) dobili su kćer, javlja Daily Mail.

Pogledaj i ovo Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Profimedia) Razlika od 20 godina Nekada su kao par bili predmet izrugivanja, čak su i prekidali, no njihovoj sreći danas nema kraja

Manekenka je rodila u Londonu sredinom prošlog tjedna, a paru je ovo drugo dijete.

Rosie je vijest o drugoj trudnoći objavila na Instagramu u kolovozu prošle godine.

"Taaa daahhh!! Druga runda", napisala je u tada opisu fotki na kojima je pokazala trudnički trbuh.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rosie HW (@rosiehw)

Prelijepa manekenka i 20 godina starija zvijezda akcijskih filmova zajedno već imaju sina Jacka Oscara kojemu su četiri godine.

Njihov prvi susret dogodio se na glazbenom festivalu Coachella 2010. godine, a šest mjeseci nakon što su se upoznali počeli su skupa živjeti. Ispočetka su često bili na meti kritika zbog velike razlike u godinama, no čini se da ih to nije pokolebalo. Jason je i 2016. godine kleknuo pred Rosie, a iako su zaručeni već pet godina, čini se da im se ne žuri stati pred oltar.

Zanimljivo je da su nekada bili meta izrugivanja, i to zbog razlike u visini s obzirom na to da je Rosie nekoliko centimetara viša od Jasona.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Bučević Ana Bučević (Foto: Instagram) Ana Bučević i Saša Dvornik (Foto: Instagram) Ana Bučević i Saša Dvornik (Foto: Instagram) +2 Ana Bučević (Foto: Instagram) Celebrity Udala se Ana Bučević! Nakon dva propala braka, treću sreću pronašla je sa srpskim glazbenikom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene