Obitelj prije posla

Izjava koja topi srca: I nakon 18 zajedničkih godina Roger Federer odbija otići u krevet bez svoje Mirke

Roger Federer (Foto: Profimedia) Roger Federer (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Roger Federer (Foto: Profimedia) Roger i Mirka Federer (Foto: Dia Dipasupil / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Mirka Federer (Foto: MATTHEW STOCKMAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Roger i Mirka Federer (Foto: MATTHEW STOCKMAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Roger i Mirka Federer (Foto: LLUIS GENE / AFP) +0 Roger i Mirka Federer (Foto: MATTHEW STOCKMAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Galerija

Tenisač Roger Federer ne krije koliko je zaljubljen u suprugu Mirku.

Slavni tenisač obiteljski je čovjek.

Pogledaj i ovo Roger i Miroslava Federer - 7 Predivan i skladan par Slavni umirovljeni sportaš suprugu je odveo na ljetovanje u susjedstvo, a jedna stvar iz njihova odnosa dokaz je prave bračne ljubavi i nakon 22 godine!

37-godišnji Švicarac Roger Federer najuspješniji je tenisač svijeta, a kad ne pobjeđuje na terenu, onda vrijeme provodi u društvu obitelji.

S tri godine starijom suprugom Mirkom u vezi je od 2000., u skladnom su braku od 2009. godine, a zajedno imaju i četvero djece. Sportaš je u nedavnom intervjuu za The Sunday Times otkrio kako su supruga i djeca važniji od tenisa, kao i njegovi prijatelji, unatoč velikoj ljubavi koju osjeća prema reketu.

Slovakinja Mirka bivša je tenisačica koja se u potpunosti posvetila obiteljskom životu kako bi njezin suprug ostvario sve sportske snove, a Roger iskreno priznaje kako bez nje ne može zamisliti niti jedan dan.

"Odbijam spavati u krevetu ako moja supruga nije u njemu. Uvijek smo htjeli djecu, no ne želim spavati odvojen od nje u nekoj drugoj sobi ili na drugom katu. Radije ću spavati s djecom koja vrište nego bez Mirke", priznao je u spomenutom intervjuu.

Otkrio je i da se planira u potpunosti skrasiti s obitelji u Švicarskoj jednom kada prestane igrati, no nije otkrio planira li to uskoro. Djeca sada imaju dadilju i učiteljicu koja putuje s njima.

"Sve do čega mi je iskreno stalo su supruga, djeca i prijatelji. Ako osvojim neki turnir, fantastično, ako izgubim, isto je super", zaključio je.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Janko Popović Volarić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Janko Popović Volarić (FOTO: Dnevnik.hr) +2 Supertalent 2018 Janko Popović Volarić Celebrity Golišava fotografija Janka Popovića pravi je hit na Instagramu, lajkovi se samo nižu

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) +4 Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Celebrity Bivša zaručnica Vladimira Klička pijana i u panici dočekala policiju u domu svog novog dečka
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene