Još malo...

Evo kako će izgledati spektakl Robbieja Williamsa u Zagrebu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Robbie Williams napokon dolazi u Hrvatsku!

U sklopu velike europske turneje, koja počinje u petak u Dublinu, i predstavljanja najnovijeg albuma 'Take the Crown', britanska mega-pop zvijezda  Robbie Williams ovog će ljeta, uz Vip podršku, po prvi put stati pred hrvatsku publiku te domaće obožavatelje počastiti svojim novim i starim hitovima. Dugoočekivani koncert održat će se 13. kolovoza na stadionu Maksimir u Zagrebu!

Pogledaj i ovo showbuzz 13. kolovoza Evo koliko koštaju ulaznice za koncert Robbieja Williamsa u Zagrebu!

>> Još stignete po ulaznice za Robbieja Williamsa - evo gdje se mogu kupiti!

Robbie se trenutno priprema za prvi nastup ove turneje i puno vremena provodi na probama. Javnosti i svim svojim fanovima podijelio je fotografije i kratke video isječke snimljene za vrijeme jedne od proba.

Na taj način omogućio je da se na kratko 'zaviri' u pripreme za turneju. Već na prvi pogled jasno je što publika može očekivati na koncertima. Velika produkcija i Robbijeva energičnost obećavaju zaista spektakularan show!

Ostalo je još 12 tisuća ulaznica!

Najava koncerta u Hrvatskoj odjeknula je medijima te rezultirala općim oduševljenjem fanova. Od samog početka prodaje ulaznica, interes za koncert je velik. U prodaji je još oko 12 000 ulaznica. Ulaznice za kategoriju Sjever gore su rasprodane. Obzirom da je zagrebački koncert jedini u regiji, ulaznice su tražene i u susjednim zemljama, a s približavanjem ljetnih datuma povećava se i interes turista iz udaljenijih zemalja poput Rusije i Velike Britanije.

Ulaznice za koncert R. Williamsa dostupne su na svim prodajnim mjestima sistenma Eventim, online na www.eventim.hr te u ovlaštenim VIP centrima u svim većih gradovima! VIP je ponosni sponzor koncerta.

Cijene ulaznica su sljedeće:

LOŽA - 1199 kn
FAN PIT – 759 kn
SJEDENJE 1 – 559 kn
SJEDENJE 2 – 459 kn
STAJANJE -  399 kn
SJEDENJE 3 – 359 kn

Posebni VIP PAKETI više nisu u prodaji.

Robbie Williams ne treba posebno predstavljanje…

On je pjevač, tekstopisac i zabavljač koji je postao najveća zvijezda našeg doba te rasprodaje koncerte diljem svijeta. Ovo je prva velika turneja nakon 'Close Encounters' turneje iz 2006. godine.

Robbie Williams je oduvijek impresionirao i ostavljao fanove bez daha: od hitova koje su postali himne – Angels, Let Me Entertain You, Rock DJ, Millennium – do potpuno novih pjesama (poput Candy) sa senzacionalnog novog albuma 'Take The Crown'. Ova turneja neće biti iznimka: Robbie će ponovo oduševiti.

'Jako sam uzbuđen jer ove godine ponovo nastupam uživo. Prošli koncerti su me podsjetili kako je poseban osjećaj izvoditi svoje vlastite pjesme ispred goleme publike, uz sva uzbuđenja i adrenalin koji ide uz to. Idemo, Zagreb!' (Robbie Williams)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene