Nije razočarala

Rita se fotografirala s hrvatskom zastavom i nakon koncerta napustila zemlju: "Volim vas!"

Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Domenica (Foto: Sonja Dvornik) Domenica (Foto: Sonja Dvornik) +0 Domenica (Foto: Sonja Dvornik) Galerija

Rita Ora održala je koncert u Zadru nakon čega je privatnim avionom napustila Hrvatsku.

Rita Ora nakon sinoćnjeg koncerta u Zadru odmah je napustila Hrvatsku i privatnim se avionom otputila kući. Fotografije i snimke iz Dvorane "Krešimir Ćosić" podijelila je na društvenim mrežama, kao i snimke s leta iz Hrvatske.

Pjevačica je koncert otvorila pjesmom "For You" nakon čega se našla u problemima jer joj se pokvario mikrofon pa je dobila zamjenski. Za nastup pred hrvatskim obožavateljima odabrala je kreaciju našeg dizajnera Juraja Zigmana, šareni kostim koji joj je pristajao kao saliven.

"Bila sam na puno lijepih mjesta ali ovo je jedno od najljepših. Hrvatska je lijepa zemlja s divnim i velikodušnim ljudima", poručila je obožavateljima u dvorani koja nije bila popunjena do posljednjeg mjesta no atmosfera je bila poprilično zahuktala i oni koji su kupili kartu nisu ostali razočarani. Zadarski.hr je prenio kako je u dvoranu stiglo oko 5 i pol tisuća ljudi, dok je kapacitet 9 tisuća.

Fotografijama s Ritom pohvalio se i sam Juraj na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official) on

Koliko joj se svidjela hrvatska publika Rita je pokazala kada je na kraju koncerta sišla u publiku i uzela hrvatsku zastavu, s kojom se fotografirala i nakon koncerta prije nego je napustila zemlju. Publici u dvorani poručila je da ih voli.

Rita je u Zadar stigla u predvečernjim satima gdje su je u zračnoj luci dočekali brojni novinari, a uručen joj je i buket cvijeća od strane organizatora, a čekao ju je i poseban prijevoz.

Prije slijetanja na Instagramu je podijelila fotografiju otoka Ugljana koju je snimila iz aviona, ali i pripreme za koncert.

Britanska pjevačica porijeklom s Kosova nastupila je u Dvorani "Krešimir Ćosić", za što je od organizatora tražila milijun i pol kuna. Kao predgrupa pjevale su domaće pjevačice Franka Batelić i Domenica, a cijena cijelog događanja iznosi oko 3 milijuna kuna.

  1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: AFP) +9 Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Instagram) Celebrity Od pogleda na tijelo Argentinke koja je zavela najboljeg nogometaša svijeta zavrtjet će vam se u glavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene