Nikad nije kasno!

Tek u 73. uživa u pravoj ljubavi, a skrasio se zbog 33 godine mlađe ljepotice koja mu je rodila dva sina

Richard Gere i Alejandra Silva Richard Gere i Alejandra Silva Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere i Alejandra Silva Richard Gere i Alejandra Silva - 6 Richard Gere i Alejandra Silva - 4 Richard Gere i Alejandra Silva - 2 Richard Gere - 1 Richard Gere - 2 Richard Gere i Alejandra Silva - 7 Richard Gere i Alejandra Silva - 5 Richard Gere i Alejandra Silva - 3 Richard Gere i Alejandra Silva - 1 +9 Richard Gere i Cindy Crawford - 3 Galerija

Glumac Richard Gere i supruga Alejandra Silva viđeni su kako uživaju na obali Ibize s njihovim maloljetnim sinovima, Gere je zbog njih smanjio i glumački stil života.

Poznati 72-godišnji američki glumac Richard Gere dugo je slovio za zgodnog žigola, a unatoč propalim prijašnjim brakovima ljubav je pronašao u 33 godine mlađoj Španjolki Alejandri Silvi.

Pogledaj i ovo Richard Gere i Alejandra Silva - 4 kemija je vidljiva! Ljubio je mnoge slavne ljepotice, ali sreću je pronašao tek u sedmom desetljeću s 34 godine mlađom!

Par je viđen na jednoj od plaža na Ibizi dok su budno promatrali igru njihovih sinova u plićaku. Ni glumac ni supruga nisu se kupali, a nakon popodneva na plaži sa sinovima su se ukrcali na čamac koji ih je prevezao do jahte na kojoj odsjedaju proteklih nekoliko dana na odmoru.

Fotografije opuštene obitelji podijelio je Daily Mail.

Alejandra je kći podpredsjednika nogometnog kluba Real Madrida Ignacia Silve, a njena i Gerova veza dugo je bila na kušnji zbog daljine koja ih je dijelila dok je Silva živjela u Španjolskoj, a Gere u Americi.

Ipak, par je odlučio skupa živjeti pa trenutno stanuju u New Yorku, a svoju ljubav okrunili su i s dvoje djece, sinovima Homerom i Alexanderom.

Par se vjenčao 2018. godine, a Gere je prije Španjolke imao dva braka.

Vatrena manekenka Cindy Crawford prva je osvojila njegovo srce od 1991. do 1995. godine, ali njihov brak dulje od toga nije potrajao.

Druga supruga bila je američka glumica i bivša manekenka Carey Lowell s kojom je bio u braku od 2002. do 2016. godine, a potom je upoznao Silvu.

S Carey Gere ima i 22-godišnjeg sina Homera, a Alejandra je rodila još dva sina kojima nisu poznata imena.

Iako je u počecima Gere bio vrlo traženi glumac, a neki od njegovih najvećih glumačkih uspjeha bili su u filmovima ''Zgodna žena'', ''Nevjerna'', ''Odbjegla nevjesta'', ''Prvi vitez'' i ''Olujna ljubav u Rodantheu'' gdje je uvijek glumio strastvenog ljubavnika, Richard je svoju karijeru odlučio malo staviti na stranu kako bi se posvetio obitelji.

Njegova posljednja uloga bila je 2019. godine u seriji ''MotherFatherSon'', a prije toga 2017. u filmu ''The Dinner''.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 7 Deniss Grgić - 5 Deniss Grgić - 6 +13 Deniss Grgić - 3 Celebrity Hrvatska Megan Fox pohvalila se fotkom sa Seve, svi se još dobro sjećaju njenog vatrenog navijanja!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Ćorić i Sara Prenga Ante Ćorić i Sara Prenga Ante Ćorić i Sara Prenga +0 Ante Ćorić i Sara Prenga Celebrity Ovog vikenda oženio se i bivši dinamovac, poslije sudbonosnog da krenula je prava ludnica na Maksimiru!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene