Ovo je ona?!

Nekad omiljena holivudska slatkica dovela se do neprepoznatljivosti, njezine najnovije fotke sve su ostavile u čudu!

Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Galerija

Renee Zellweger je za ulogu u novoj seriji drastično promijenila izgled i na fotografijama sa seta je neprepoznatljiva.

Holivudska glumica Renee Zellweger (52) zbog nove uloge opet je drastično morala promijeniti svoj izgled, čime je još jednom potvrdila da s razlogom slovi kao kraljica transformacija.

Pogledaj i ovo showbuzz izmjenjivali nježnosti Njezina veza s bivšim policajcem ekspresno napreduje, nismo ju još vidjeli tako sretnu i u opuštenom izdanju

Paparazzi su je ulovili na setu serije "The thing about Pam" u kojoj će utjeloviti osuđenu ubojicu Pam Hupp, a na fotografijama na sliči na sebe.

S nekoliko kilograma viška i naboranim licem, holivudsku slatkicu nije lako prepoznati, no ovaj put je samo prividno nabacila kile pomoću specijalnog odijela, pa je mogla je zadržati svoju vitku figuru, a na licu joj je korištena prostetika.

Nove fotke glumice obišle su svijet i ponovno je uspjela sve ostaviti u čudu svojim neprepoznatljivim izdanjem, a mnogi već s nestrpljenjem čekaju pogledati njezinu novu seriju.

Njezina najpoznatija transformacija bila je za ulogu punašne Bridget Jones za koju nije koristila posebno odijelo i zapravo se udebljala, a tada je savršeno savladala i britanski naglasak, iako je rođena u Texasu.

Inače, Renee se zadnjih godina često predbacuje da je pretjerala s estetskim zahvatima i da izgleda umjetno, a mnogi njezini obožavatelji se slažu i da je puno bolje izgledala s oblinama nego kao mršavica.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči i Hana Huljić Petar Grašo - 2 Petar Grašo +0 Tonči Huljić i Petar Grašo - 3 Celebrity Graši i Hani Huljić u Splitu su već dali zanimljiv nadimak, dobro ćete se nasmijati kad čujete kako ih zovu sugrađani!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene