Odlična promocija!

Pogledajte reklamu koju je holivudski ljepotan Ryan Reynolds snimio u Hrvatskoj

Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Ryan Reynolds, Blake Lively (Foto: Instagram) Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Salma Hayek i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Ryan Reynolds (Foto: IN Magazin) Ryan Reynolds, Salma Hayek, Samuel L. Jackson (Foto: Instagram) +0 Salma Hayek, Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Galerija

Ryan je vrijeme u Hrvatskoj iskoristio i za snimanje reklame za vlastiti gin Aviation.

Prije nešto više od mjesec dana, slavni holivudski glumac boravio je u Hrvatskoj, točnije u Rovinju.

Pogledaj i ovo Blake Lively i Ryan Reynolds Ovo mu je već tradicija! Omiljeni glumac nije propustio priliku našaliti se na ženin račun pred stotinama milijuna ljudi: "Je li je itko vidio?"

Radi se o 42-godišnjem holivudskom ljepotanu Ryanu Reynoldsu koji je u Lijepoj našoj snimao film "Hitman's Bodyguard 2" s još dvije velike holivudske face - Salmom Hayek i Samuelom L. Jacksonom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Ipak, Ryan je vrijeme u Hrvatskoj iskoristio i za snimanje reklame za vlastiti gin Aviation koju je sada napokon predstavio milijunima obožavatelja.

Reklama je nastala u suradnji s redateljem Bryanom Rowlandom, a za idealnu lokaciju izabrao je stari kaštel u Kršanu.

U njoj Ryan stvara savršenu bocu za svoje piće, a na setu za reklamu bila je i Ryanova supruga Blake Lively s kojom on upravo čeka treće dijete i koja je u Hrvatsku tada stigla u potpunoj tajnosti.

Tek je njihova zajednička fotografija na Instagramu otkrila da je i plavokosa ljepotica na našem teritoriju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Reklama je u jedan dan pregledana gotovo 2 milijuna puta, a najjeftinija boca Reynoldsovog gina stoji 33 dolara. Osim toga, u ponudi su i majice, šilterice, jakne, hoodiece te setovi za pravilno posluživanje.

Dodatni izvor zarade nikada nije loša stvar, kao ni svaka dodatna promocija za Hrvatsku. Kad bolje pogledamo, Ryan je najmanje reklamirao Hrvatsku na društvenim mrežama dok je bio tu, dok su Salma i Samuel odradili odličan posao. Ipak, sad se iskupio. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce i Jay-Z (Foto: Instagram) Beyonce i Jay-Z (Foto: AFP) Jay Z, Beyonce (Foto: Profimedia) Beyonce, Jay Z (Foto: Getty Images) +4 Beyonce, Jay Z (Foto: Profimedia) Celebrity Ipak ju je varao u prošlosti: Ljubomorni ispad Beyonce na košarkaškoj utakmici postao hit na Twitteru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene