Svi su u čudu!

Ne stišavaju se reakcije na Gabrijelin zlatni gumb: "Ovo je reinkarnacija vokala Whitney Houston"

Gabriela Braičić (Foto: Nova TV) Gabriela Braičić (Foto: Nova TV) Nova TV 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Braičić (Foto: Nova TV) Gabriela Braičić (Foto: Nova TV) Gabriela Braičić (Foto: Nova TV) Gabriela Braičić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Gabriela Braičić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Gabriela Braičić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Gabriela Braičić (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Gabriela Braičić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Gabriela Braičić (Foto: Nova TV) Gabriela Braičić (Foto: Nova TV) +0 Gabriela Braičić (Foto: Nova TV) Galerija

Gabriela Braičić osvojila je treći zlatni gumb u novoj sezoni showa "Supertalent".

Treća emisija sedme sezone "Supertalenta" donijela je pregršt novih iznenađenja, uzbudljivih nastupa ali i treći zlatni gumb. On je pripao mladoj Omišanki, 14-godišnjoj Gabrijeli Braičić koja je svojim glasom i svojom izvedbom ostavila sve bez daha.

Pogledaj i ovo Gabriela Braičić (Foto: Dnevnik.hr) Oduševila nastupom ANKETA Mi smo je jedva prepoznali: Diva koju zbog talenta uspoređuju s Whitney stvarno je predivna!

Gabrielu je direktno u polufinale poslao Janko Popović Volarić, a svi ostali članovi žirija za nju su imali samo riječi hvale. A takve je reakcije izazvala i kod gledatelja showa diljem Hrvatske koji se ne mogu prestati diviti njezinu talentu u što se možemo uvjeriti na društvenim mrežama koje pršte od pozitivnih komentara.

"Curo draga, složi jedan dobar gospel/R'n'B program i ja ti dolazim na koncert", "Prekarizmaticna, pretalentirana, ona je posebna", "Napokon, neka je netko pokazao kako se pjeva", "Čudo od glasa", "Jel ja sanjam, ovo je bio savršen glas", "Zaslužen zlatni gumb", "Wow, reinkarnacija vokala Whitney Houston", "Čudo neviđeno", samo su neki od tisuća komentara upućenih Gabrijeli.

Gabriela se pjevanjem bavi odkad zna za sebe, pohađa glazbenu školu, a sudjelovala je i na nekim glazbenim natjecanjima. 

''Kažu mi da sam prije propjevala nego progovorila. Najviše volim pjevati gospel i soul i u tome se osjećam kao ja. Uživam pjevati i to je moj najveći hobi uz svakakve druge umjetnosti ", istaknula je Gabriela.

Više o Supertalentu čitajte OVDJE.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene