Otkrivena prava istina

Glumac se tek sad razvodi od supruge iako je još u svibnju javno ljubovao sa seksi kolegicom

Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Instagram) Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Instagram) Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Instagram) Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Instagram) Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Profimedia) Ron i Opal Perlman (Foto: AFP) +0 Ron i Opal Perlman (Foto: AFP) Galerija

Ron Perlman i Opal Stone u braku su proveli 38 godina, a on je već viđen u zagrljaju Allison Dunbar.

69-godišnji glumac najpoznatiji je po ulozi u filmu "Hellboy" te jednoj od glavnih u nekad popularnoj seriji "Sinovi anarhije".

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Kako će se ova priča razvijati? Poznat razlog dolaska supruga Dragane Mirković u dvorac u Beču, evo što ju je molio i kako je ona reagirala

Radi se o Ronu Perlmanu, koji je 38 godina bio u braku s dizajnericom nakita Opal Stone, s kojom ima dvoje djece, 35-godišnju kćer Blake i 29-godišnjeg sina Brandona.

Unatoč tome, glumac je početkom svibnja ove godine fotografiran kako ispred jednog restorana u Pasadeni ljubi kolegicu Allison Dunbar, s kojom glumi u seriji "StartUp".

Glumac i bivša burleskna plesačica nježno su se grlili i ljubili te se uopće nisu skrivali, što je mnogima ostavilo upitnike iznad glave.

Tada se počelo nagađati ima li glumac otvoren brak ili je ostavio suprugu zbog glumice čije se prave godine ne znaju, a tek se sada saznala cijela istina. Ron i supruga dizajnerica razdvojeni su već neko vrijeme, a sada su i službeno podnijeli papire za razvod.

Zanimljivo, kako doznaju američki mediji, u papirima ne stoji razlog razvoda, a nitko od glavnih aktera nije javno pričao zbog čega je došlo do kraha. Također, glumac se nalazi i na brojnim fotografijama na Allisoninim društvenim mrežama, a na jednoj od njih par pozira s njegovom kćeri.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allisondunbar (@allisondunbar) on

"Perlman i Dunbar obitelj. Dvije dinastije koje se sukobljavaju oko salate od avokada. Jako volim svoje nove prijatelje", napisala je plavokosa glumica pored fotografije, no ne znamo s koliko se prijatelja tako strastveno ljubi.

"Morate znati majstorski savladati izraz 'znaš, draga, potpuno si u pravu'. Ako možeš ovladati tom frazom, možeš i ženom", otkrio je glumac mjesec dana prije nego što je uhvaćen s drugom, a zatim je dodao. "Ja sam doista veliki sretnik zbog načina na koji se moj život odvio. Usprkos mnogim mojim glupostima i slabostima, još uvijek sam sretnik."

No čini se da je mnogo sretniji kao razveden muškarac, odnosno onaj zaljubljen u kolegicu s kojom nije uhvaćen od kraja svibnja.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +7 Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Celebrity Brad ne dopušta Angelini da ostvari jednu od najvećih želja prije nego im djeca navrše 18 godina?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene