Razočarao ju je

Nakon 20 godina braka: Varao ju pa ga izbacila iz kuće i traži razvod!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njihovom 20-godišnjem braku došao je kraj!

Prema pisanju portala RadarOnline., glumica Jane Seymour zatražila je razvod od supruga Jamesa Keacha, nakon 20 godina braka.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Mole za privatnost' Razdvojenost učinila svoje: Razvod nakon 19 godina braka!

RadarOnline tvrdi da je 62-godišnja Jane, najpoznatija po ulozi u hit seriji 'Dr.Quinn, žena vrač', izbacila Jamesa iz zajedničkog doma u Malibuu.

>> Izgleda da mladolik izgled ne duguje samo vježbanju: Sve priznala!

Navodno je u pitanju izvanbračna afera, jer mediji tvrde kako je Jane sumnjala da ju je James,inače poznati redatelj - varao.

'Jane i James su imali probleme već neko vrijeme, ali njoj je dozlogrdjelo, i izbacila ga je iz kuće prje nekoliko dana. Neki od najbližih prijatelja su je upozoravali na Jamesove afere, ali nikad nije htjela vjerovati u to', otkrio je izvor za RadarOnline.

Kap koja je prelila čašu je činjenica kako se James upustio u aferu s ženom koju Jane jako dobro poznaje - i tada je svemu došao kraj.

Inače, Jane i 65-godišnji James imaju dva sina, 17-godišnje blizance Johna i Kristophera. Iz prijašnjeg braka Jane ima 31-godišnju kći Katherine i 26-godišnjeg sina Seana.

Izgleda da kada je o braku riječ, Seymour nema previše sreće, jer se od  biznismena Flynna razvela zbog njegovih afera. Dok je trajala brakorazvodna parnica, Flynn je priznao da ju je prevario  - 14 puta!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene