Čista magija!

Rakitićeva supruga i šogorica pokazale koje ih je mjesto na hrvatskoj obali posebno oduševilo

Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) +0 Raquel Mauri (Foto: Instagram) Galerija

Supruga Ivana Rakitića, Raquel Mauri objavila je fotografiju sa sestrom Irene na kojoj zajedno poziraju u Modroj špilji.

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri uživaju s kćerkicama Altheeom i Adarom na zasluženom odmoru na hrvatskoj obali i njezinim ljepotama, a pridružila im se i Raquelina sestra Irene.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

Raquel ne skriva koliko ju Hrvatska svaki put iznova oduševi, s čime se pohvalila i na društvenim mrežama. Na svom profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj ona i Irene poziraju u Modroj špilji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

"Čista magija", napisala je Raquel uz objavu.

Fotografija se svidjela i njezinim Instagram obožavateljima.

"Zgodne sestre u Hrvatskoj", "Jako ste lijepe", "Hrvatska je sada ljepša kada ste vi došle", stoji u komentarima. 

Po dolasku u Hrvatsku, Ivan i Raquel proslavli su šestu godišnjicu braka, a Ivan je tom prilikom s cijelim svijetom odlučio podijeliti koliko je sretan sa svojom Španjolkom te je na profilu na Instagramu podijelio fotografiju s njihova vjenčanja.

 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) +4 Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Celebrity Je li ovo najprovokativnija fotografija koju je naša zgodna voditeljica dosad objavila?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene