proslavili su godišnjicu

Rakitićeva Raquel podijelila dosad neobjavljenu fotku s njihova drugog vjenčanja na kojoj se strastveno ljube

Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) +0 Ivan Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) Galerija

Raquel Mauri je na Instagramu čestitala Ivanu Rakitiću 8. godišnjicu braka fotografijom s njihova vjenčanja koju dosad nije objavila.

Nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri ne skrivaju koliko su zaljubljeni jedno u drugog i često na svojim Instagramima dijele zajedničke fotografije te si posvećuju romantične objave.

Pogledaj i ovo Ivan Rakitić i Raquel Mauri Emotivne riječi Supruga našeg Ivana Rakitića oglasila se nakon njegovog odlaska iz Seville, ovaj grad za njih je imao posebno značenje!

Sada su za to imali poseban povod jer su proslavili godišnjicu braka što je Raquel u svojem Instagram Storyju obilježila dosad neobjavljenom fotkom s njihova crkvenog vjenčanja.

"Sretna 8. godišnjica, ljubavi moja. Volim te, ti si moja najbolja odluka", napisala je uz fotku na kojoj se strastveno ljube, a pokazala je i da su godišnjicu proslavili uz vino. Važan datum je u svojem Storyju na Instagramu obilježio i Rakitić uz poruku supruzi: "Volim te dušo, sretna godišnjica".

Njih dvoje upoznali su se 2011. godine u Sevilli kada je naš nogometaš potpisao ugovor za istoimeni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometnom asu koji se trebao dobro potruditi kako bi je osvojio.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Par je u građanski brak stupio u travnju 2013. godine, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali. Roditelji su dvije kćeri Althee i Adare, čije fotografije također često dijele na svojim Instagramima.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) +0 Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Celebrity Grudnjak i ovako i onako rijetko nosi, no ovaj put je ispod uske bijele majice pokazala još više no što smo od nje navikli

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +8 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Poslije 22 godine braka srce mu je osvojila mlađahna seks-bomba! Oboje su savršeno isklesani, ali s nje je pogled baš teško skinuti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene