Prelijepi su!

Prvi službeni izlazak bračnog para Ivanišević nakon rođenja sinčića: Njezina linija ukrala svu pažnju

Nives Ivanišević (FOTO: Instagram) Nives Ivanišević (FOTO: Instagram) 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević (FOTO: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (FOTO: Instagram) Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) +0 Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Galerija

Održan je izbor za pjesmu godine Narodnog radija, a na eventu je bio i bračni par Ivanišević.

U muzeju Mimara održan je izbor za pjesmu godine Narodnog radija "Dan najbolje domaće glazbe".

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 2 Najskladniji domaći par! Evo kakav je poklon Goran Ivanišević dao svojoj lijepoj supruzi, ovih dana slave jedan poseban datum!

A među brojnim poznatim domaćim licima, dva su bila posebno nasmiješena, a radi se o bračnom paru Ivanišević, Goranu i Nives, koji su se po prvi put pojavili zajedno na nekom eventu otkad su postali roditelji.

Podsjetimo, par je sinčića Olivera dobio početkom rujna 2018. godine, a od tada su sve posvetili mališanu kojeg ponosna mama tu i tamo objavi na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Sinčić je ovoga puta logično ostao doma, a Nives je oduševila nevjerojatnom linijom koju je istaknula u plavoj, svjetlucavoj haljini s visokim prorezom te zanimljivim čizmicama. Goran se istovremeno odlučio za crnu kombinaciju od glave do pete.

Par je oduševio i velikim osmijesima na licima te zaljubljenim pogledima koje su neko vrijeme na početku uspješno skrivali od javnosti.

I vjenčanje u prosincu 2017. godine bilo je tajno, a dogodilo se nekoliko mjeseci nakon što je umirovljeni tenisač kleknuo pred svoju 11 godina mlađu odabranicu. 

Predivan par, nema što!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Ergić (Foto: Bojan Zibar/Zvonimir Ferina) Ivana Ergić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ivana Ergić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ivana Ergić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +1 Ivana Ergić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Celebrity Ovako je izgledala prije 13 godina kad je bila Miss Hrvatske, a i danas je prava ljepotica, ali s dugom kosom

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) +5 Noelle Sheldon i Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Celebrity U tome najviše ima podršku jedne osobe: Omiljena glumica postat će majka u 50. godini?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene