dobra investicija

Poznata je vrijednost dijamantnog prstena s kojim je Affleck kleknuo pred J.Lo, ali sve najviše zanima jedna stvar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovno su u vezi, a objavljeno je i kako prsten kojim je glumac zaprosio pjevačicu davne 2002. danas vrijedi deset puta više.

Ako Ben Affleck namjerava po drugi put kleknuti pred Jennifer Lopez, mogao bi se pomučiti oko odabira prstena jer onaj s kojim ju je prvi put zaprosio danas vrijedi čak 12 milijuna dolara.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

48-godišnji glumac je 2004. godine zaprosio 52-godišnju latino-divu, a dao joj je ružičasti dijamantni prsten od 6 karata s potpisom Harryja Winstona te ga je onda platio 1,2 milijuna dolara. Čini se kako je to bile itekakva investicija jer dijamant danas vrijedi deset puta više, pišu svjetski mediji.

Nije poznato gdje je točno danas prsten koji je J.Lo dobila prije dva desetljeća, no njezin bivši publicist Rob Shuter smatra da ga nikada nije vratila bivšem zaručniku i sadašnjem dečku. "Koliko sam ja upoznat, Jen nikada nije vratila prsten. Stoga, ako njihova ljubav bude išla u tom smjeru da se vjenčaju, ona već ima najljepši prsten koji sam ikada vidio", zaključio je.

Ben i Jennifer su se inače upoznali 2002. godine dok je ona još bila u braku sa svojim drugim suprugom Crisom Juddom. Paparazzi su je ulovili kako se ljubi s glumcem na svom 32. rođendanu, a par dana kasnije dala je zahtjev za razvod. Bennifer, kako su ih mediji onda zvali, bili su najpoznatiji par u svijetu showbiza u to vrijeme, a sve su rasružili kada su objavili da se rastaju.

Prije nekoliko tjedana svijet je obišla vijest da se nekadašnji par pomirio poslije više od 15 godina, a i dalje cu vruća tema svjetskih tabloida. Ljubav su obnovili nakon kraha veze između J.Lo i Alexa Rodrigueza, a sada je jasno svima da slavni par ovoga puta misli ozbiljno. Jennifer će se u potpunosti preseliti u Los Angeles kako bi bila što bliže Benu, a par je trenutno u potrazi za zajedničkim domom iz snova.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Nina Badrić - 5 Celebrity Divlje izdanje Nine Badrić nikoga nije ostavilo ravnodušnim, pohvale se nižu, posebice zbog jednog detalja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene