Krvav i opečen

Obračun sa suprugom: Fotografija slavnog glumca iz bolnice šokirala javnost

Johnny Depp (Foto: Profimedia) Johnny Depp (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp (Foto: Profimedia) Amber Heard Depp (Foto: Getty) Depp Heard (Foto: Profimedia) Johnny Depp Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard Elon Musk (Foto: Profimedia) Johnny Depp i Amber Heard (Foto: Profimedia) +0 Johnny Depp i Amber Heard (Foto: Getty Images) Galerija

Amber Heard i Johnny Depp u burnom su braku proveli svega 15 mjeseci.

U travnju ove godine u javnost su procurile fotografije glumice Amber Heard s modricama na licu te počupane kose.

Pogledaj i ovo Amber Heard što će napraviti? Kako će Amber Heard isplatiti Deppu 15 milijuna dolara? Priznala je da duguje novac, a postoji i način da sve izbjegne

Plavokosa ljepotica te je fotografije priložila na sudu kao dokaz da ju je bivši suprug Johnny Depp emotivno, ali i fizički zlostavljao. Bio je to njezin odgovor na Johnnyjevu tužbu od 50 milijuna dolara za klevetu.

Podsjetimo, Johnny je u ožujku tužio Amber Heard zbog novinskog članka objavljenog u Washington Postu u kojem je sebe opisala kao žrtvu zlostavljanja. Njegovo ime nije spomenula, no očito se osjetio prozvanim pa su njegovi odvjetnici sve otpužbe proglasili lažnima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Amber je neposredno nakon razvoda 2016. godine otkrila kako je Johnny često bio pijan i nasilan, odnosno potpuno drugačija osoba od one kakvom se predstavljao. Tada su u njegovu obranu stale bivše partnerice Vanessa Paradis i Winona Ryder, čime su dale otvorenu podršku glumcu koji je tvrdio kako se Amber time samo želi dokopati njegovog novca te dodatne slave.

"Tu verziju Johnnyja zvali smo "čudovište. U trenucima kada je uzimao simultane droge i ilegalne narkotike i miješao ih s lijekovima na recept, bila sam prisiljena priskrbiti mu medicinsku skrb. Bila sam zabrinuta za nas oboje. On se tih svojih faza često ne bi sjećao i obećavao mi je da će se popraviti u što sam povjerovala. Pogriješila sam", otkrila je jednom prilikom Amber.

Dodala je kako je bio i jako ljubomoran, posebno kad je radila s glumcem Jamesom Francom zbog kojeg ju je tijekom jednog avionskog leta gađao predmetima i udarao u leđa. Navodno je Johnny uništio i njezin stan čija je vrijednost procijenjena na 3 milijuna dolara. Amber je tvrdila i kako joj je sada već bivši suprug često prijetio smrću.

I taman kada smo pomislili kako se bivši par smirio s javnim optužbama, u javnost je procurila fotografija slavnog glumca snimljena u jednoj bolnici u Australiji 2015. godine na kojoj je krvav nakon fizičkog obračuna s Amber, a na desnom obrazu vidi se i rana od opuška.

Navodno je temperamentna glumica Johnnyja tada gađala bocom, ozlijedila mu prst, a zatim i zagasila cigaretu na licu. Svađa se dogodila dok su još bili u braku zato što se Amber nije svidjela ideja da glumac želi sastaviti "post-svadbeni ugovor" sa suprugom iz financijskih razloga. Nakon što je razgovarala s njegovim odvjetnicima, glumica je poludjela te započela svađu.

Johnny je na sudu izjavio kako je taj dan pokušavao pod svaku cijenu izbjeći ljutitu Amber, no nije uspio. Priznao je i kako je prije izbijanja svađe popio dvije čaše votke, iako je prethodno bio trijezan godinu dana. Fotografija na kojoj je navodno glumac snimljena je nekoliko sati nakon obračuna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Par se upoznao 2011. godine na setu filma "The Rum Diary", a vjenčanje je održano 2015. godine. 15 mjeseci kasnije glumica je predala papire za razvod, a Depp od samog početka opovrgava sve optužbe te tvrdi kako je on ovdje žrtva.

Također, dio javnosti tvrdi kako je glumica dobro uigrana "žderačica muškaraca", a nakon Deppa, upecala je milijardera Elona Muska koji je javno priznao kako mu je slomila srce te bogatog trgovca umjetninama Vitu Schnabela koji je poznat i kao bivši dečko Heidi Klum. Ni ta veza nije potrajala, no Amber nije dugo gubila vrijeme.

Od 2008. do 2012. plavokosa ljepotica bila je u vezi s Tasyjom van Ree, a zanimljivo, jednom je prilikom izbačena iz zračne luke, jer je nasrnula na partnericu tijekom burne svađe. Ipak, cure su i dan danas bliske prijateljice. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene