Umalo pokazala previše

Ispod neobične bluze s prorezom nije nosila ništa, ali to njezina 10 godina mlađeg muža nije omelo da ju ljubi pred svima

Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Galerija

Priyanka Chopra i Nick Jonas blistali su na dodjeli britanskih glumačkih nagrada BAFTA.

Jedna od najljepših žena svijeta, glumica Priyanka Chopra bila je glavna zvijezda ovogodišnje dodjele nagrada BAFTA u Londonu na kojoj je imala i ulogu prezenterice, a i film "White Tiger" u kojem glumi bio je u konkurenciji za pobjedu.

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas Kakav par! Zbog razlike u godinama rijetki su vjerovali da će uspjeti, ali njihova je ljubav iz dana u dan sve jača!

No Priyanka se našla u centru pozornosti i bila na meti svih fotografa i snimatelja tijekom večeri zbog svoga odvažnog stajlinga na crvenom tepihu. Naime, 38-godišnja glumica odabrala je crvenu bluzu s velikim prorezom s prednje strane, ispod koje nije nosila ništa i morala je jako paziti kako se kreće da slučajno ne pokaže cijelo poprsje.

Uz nju je bio i 28-godišnji suprug Nick Jonas, elegantan u crnom smokingu, koji se nije odvajao od deset godina starije ljepotice. Djelovala je jako dobro raspoloženo dok ju je on ljubio pred kamerama.

Priyanka je svjetsku slavu stekla 2000. godine kada je pobijedila na izboru za Miss svijeta, nakon čega je započela glumačku karijeru. S Nickom je vezu započela 2018. godine, a on je pred svoju dragu kleknuo nakon samo dva mjeseca veze, i to dan nakon njezina 36. rođendana, dok su bili na romantičnom putovanju na grčkom otoku Kreti.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +8 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Poslije 22 godine braka srce mu je osvojila mlađahna seks-bomba! Oboje su savršeno isklesani, ali s nje je pogled baš teško skinuti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene