ponosan na sebe

Nije tužan što mu je izmakla pobjeda u "Farmi", a s nama je podijelio svoj veliki san: "Ostvarit ću to!"

Prince Wale Soniyiki - 5 Prince Wale Soniyiki - 5 Nova TV 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Prince Wale Soniyiki - 1 Prince Wale Soniyiki - 2 Princ Wale Soniyiki Prince Wale Soniyiki - 4 Prince Wale Soniyiki - 3 Prince Wale Soniyiki - 5 Prince Wale Soniyiki Prince Wale Soniyiki Prince Wale Soniyiki Prince Wale Soniyiki +5 Prince Wale Soniyiki - 3 Galerija

Prince Wale Soniyiki rekao nam je da mu je drago što je u showu "Farma More i Maslina" pobijedio Tomislav Pavlović jer je, kako kaže, jako dobar i to zaslužuje.

Prince Wale Soniyiki (35) došao je do finala showa "Farma More i Maslina", a ne žali što mu je za dlaku izmakla pobjeda koju je odnio Tomislav Pavlović

Pogledaj i ovo Dora Adanić Ne žali jer nije pobijedila Na korak do pobjede na "Farmi": Dora Adanić otkrila nam je što se u njenom životu promijenilo zbog showa

"Dakle, san svakog od nas je bio da dođemo do finala i pobijedimo, ali samo jedna osoba može pobijediti. Tu finalnu večer sam bio ponosan na sebe jer toliko sam se trudio i došao do kraja. Nisam tužan jer Tomislav, koji je pobijedio, je prava osoba za to i također zaslužuje to. Jako je dobar i osoba bez greške, volim ga", ispričao je Prince koji je prije osam godina doselio u Hrvatsku. 

Rođeni Nigerijac otkrio nam je na što bi potrošio nagradu od pola milijuna kuna da ju je osvojio. "Imao sam plan kupiti zemlju i napraviti  kućicu koja bi bila kao hostel. Tako bih pomogao ljudima kojima treba krevet, koji nemaju gdje spavati za neko određeno vrijeme. Treba pomagati drugima. To je projekt koji mi je san i mislim da ću to napraviti u budućnosti kada dobijem priliku za to", rekao je. 

Ističe kako je jako sretan što je baš Tomislav što je pobijedio, a otkrio je još neke svoje favorite osim, naravno, sebe. "Nemam riječi. Tomislav to zaslužuje. Drag mi je jer imamo slične ideje oko nekih stvari i veselim se jako zbog njega. Moji favoriti su bili i Juka i Sale", ispričao je. 

Prince je jako zadovoljan svojim iskustvom na "Farmi" i sretan je zbog svega što je naučio tijekom boravka na imanju. "Upoznao sam divne ljude, a budućnosti bih se ponovno odlučio za takvo iskustvo", rekao je. 

Kaže kako se najviše zbližio s Tomislavom, Sašom, Katarinom, Marinom, Sanjom i Zdenkom. Sa Stipom je bio na kavi već, a s Josipom, Majom, Jukom, i Silvijem priča preko mobitela ili video poziva. "Svi smo bili dobra ekipa na 'Farmi' i bit ćemo prijatelji, samo sada je to vrijeme korone pa se ne možemo naći, a i daleko smo jedni od drugih", naglasio je bivši farmer. 

Na pitanje s kim se nije mogao složiti u showu, ima optimističan odgovor. "Što je bilo na 'Farmi', bilo je. Mislim da se mogu s cijelom ekipom složiti, samo svatko vani ima svoj posao i tko god mi se javi od preostalih natjecatelja, sigurno ćemo se družiti i biti u dobrom odnosu", istaknuo je Prince. 

Bivši farmer ima podršku svoje obitelji i oduševljeni su njegovim sudjelovanjem. "Moja cura i njena obitelj su moja obitelj jer moji su daleko u Africi", rekao je. 

Kaže kako mu je život nakon izlaska iz showa isti, kaos je i puno radi te trči tu i tamo. "Trenutno zbog korone nisam ništa konkretno od svojih planova, ali vozim taksi, vodim svoju udrugu Dijaspora Afrikanaca u Hrvatskoj - DAH sa svijim volonterima, pomažemo strancima, studentima i migrantima svakodnevno", ispričao je Prince. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić (FOTO: Instagram) Mario Valentić (FOTO: Instagram) Mario Valentić - 3 Mario Valentić - 4 +1 Mario Valentić (FOTO: Instagram) Celebrity Mario Valentić podijelio snimku i fotografije iz kuće u rodnoj mu Petrinji: "Hvala svima na pomoći"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene