Više sreće drugi put

Evo što je princ William poručio uplakanim Britancima na Twitteru nakon poraza od Hrvatske

Princ William (Foto: Getty) Princ William (Foto: Getty) Getty 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William (Foto: Getty) Princ William (Foto: Getty) Princ Harry, princ William (Foto: Getty Images) Princ William (Foto: Getty) +0 Princ William (Foto: Getty) Galerija

Princ William veliki je obožavatelj nogometa.

Princ William veliki je obožavatelj nogometa.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

A nakon jučerašnjeg poraza Engleske protiv naših Vatrenih princ je osjetio potrebu da se razočaranoj i uplakanoj britanskoj naciji obrati sa službenog Twitter profila Kensingtonske palače.

Princ William (Foto: Getty) Princ William (Foto: Getty) Foto: Getty

"Znam kako se razočarano Englezi osjećaju, no ne mogu biti ponosniji na ovaj tim. Trebali biste hodati uzdignutih glava. Bili ste nevjerojatni, ušli ste u povijest i dali nama fanovima nešto u što možemo vjerovati. Znamo da ćemo od ovog tima imati još što vidjeti", napisao je emotivni princ.

Nekoliko dana prije i on i njegov mlađi brat, princ Harry bili su uvjereni kako se "nogomet vraća kući", no nakon sinoć potpuno je jasno da se ne vraća nogomet kući, nego dečki koji su bili zaduženi da ga vrate.

Princ Harry, princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry, princ William (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

"Idemo, Engleska - vraća se kući", rekao je William tada za britanske medije, a s njim se složio i Harry: "Definitivno se vraća."

Žao nam je, dečki, više sreće drugi put!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene