nešto je ipak doznao

Jedan član kraljevske obitelji još nije pogledao intervju Harryja i Meghan: "Poduzeti su svi koraci da ga se zaštiti"

Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) +0 Princ Philip (Foto: Profimedia) Galerija

Princ Philip još nije pogledao intervju princa Harryja i Meghan Markle s Oprom Winfrey jer se kraljevska obitelj brine za njegovo zdravlje nakon što je mjesec dana proveo u bolnici.

Iako cijeli svijet još bruji o intervjuu princa Harryja i Meghan Markle s Oprom Winfrey od čijeg su premijernog prikazivanja prošla dva tjedna, jedan član kraljevske obitelji još ga nije pogledao i svi se oko njega trude da tako i ostane.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

Zbog problema sa zdravljem, zbog kojih je mjesec dana proveo u bolnici odakle je pušten prošlog tjedna, obitelj je Harryjeva djeda princa Philipa odlučila poštedjeti svih detalja koje su njegov unuk i njegova supruga iznijeli u intervjuu.

"Obitelj je vrlo odlična u tome da princ ne dozna sve što se otkrilo u intervjuu", otkrila je za australski medij 9Honey autorica i stručnjakinja za kraljevsku obitelj Katie Nicholl.

"Zbog goleme medijske prašine nije mogao potpuno izbjeći sve informacije, no poduzeti su svi koraci kako bi ga se zaštitilo od ozbiljnih implikacija", dodala je te tako natuknula da su mu neke od informacija koje su iznesene u intervjuu ipak poznate, no nije htjela otkriti koje.

Princ Philip je prvi put primljen u londonsku bolnicu Kralj Edward VII. 16. veljače zbog, kako su izvijestili iz palače, liječenja infekcije. Potom je premješten u bolnicu St Bartholomew's gdje su liječnici obavili potrebne pretrage i ostavili ga na promatranju zbog problema sa srcem. U bolnicu Kralj Edward VII. vraćen je 5. ožujka, a napustio ju je 16. ožujka kada je snimljen u automobilu koji ga je odvezao doma.

Zbog lošeg zdravstvenog stanja 99-godišnjeg princa, Harry i Meghan su se početkom mjeseca našli pod pritiskom javnosti da odgode emitiranje intervjua, na što oni nisu pristali, nakon čega su ih čak i neki britanski političari optužili da time poručuju kako ne mare za Philipovo zdravlje. Doznalo se i kako bi pristali na njegovo odgađanje jedino u najgorem slučaju.

Veći dio intervjua snimljena je prije nego je Philip hospitaliziran, što je otkrila Oprina prijateljica, voditeljica Gayle King, no kada je sniman dio u Harryjevom i Meghaninom kokošinjcu princ je već bio u bolnici i Meghan je izjavila kako je osobno nazvala kraljicu da pita kako je.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) +0 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Nekad i sad Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene