Tko bi to znao...

Iako je u karanteni s bivšom, njegovi prijatelji tvrde da je sve u redu s njegovim sadašnjim brakom

Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Getty Images) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Getty Images) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Instagram) Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Profimedia) +0 Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) Galerija

Bruce Willis i dalje boravi s Demi Moore u izolaciji, dok Emma Heming čuva njihovo dvoje djece.

Bliski prijatelji Brucea Willisa inzistiraju na tvrdnji da je između njega i njegove supruge Emme Heming sve u redu, iako on svoje vrijeme u karanteni provodi s bivšom suprugom i glumicom Demi Moore te njihovim odraslim kćerima.

Pogledaj i ovo Rumer Willis sve je dirnula Najstarija kći slavnoga glumca koji je rastužio sve zbog dijagnoze objavila nikad viđene obiteljske fotke

"Demi i Emma su bliske, i sve troje se odlično slažu, funkcioniraju kao velika miješana obitelj. Emma je morala ostati u Los Angelesu s njihovim malom djecom", izjavio je izvor za magazin People.

Ipak, objašnjenje zašto 65-godišnji glumac nije s Emmom i njihovim kćerima koje imaju osam i pet godina nije se pojavilo.

Demini prijatelji sve objašnjavaju činjenicom da bivši supružnici često provode zajedno vrijeme i da su vrlo bliski. Inače, ona je bila i jedna od uzvanica na obnovi vjenčanih zavjeta Brucea i Emme u ožujku prošle godine, a zajedničke fotografije objavili su i na društvenim mrežama.

Baš kao i fotografije s druženja tijekom izolacije koje su mnoge potaknule da se zapitaju što se zapravo događa i koji su glumčevi razlozi da odabere bivšu suprugu za glavno društvo.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina Celebrity Drama u Beogradu: Policajci uhitili Severinu zbog kršenja policijskog sata i odveli je u postaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene