Nova tragedija

Potpuno shrvan: Preminula sestra poznatog pjevača, imala je samo 18 godina

Louis Tomlinson i Félicité Tomlinson (Foto: Instagram) Louis Tomlinson i Félicité Tomlinson (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Louis Tomlinson i Félicité Tomlinson (Foto: Instagram) Louis Tomlinson i Félicité Tomlinson (Foto: Instagram) Louis Tomlinson (Foto: Getty Images) Louis Tomlinson (Foto: Getty Images) Louis Tomlinson (Foto: Getty Images) One Direction (Foto: Getty Images) Félicité Tomlinson (Foto: Instagram) +0 Félicité Tomlinson (Foto: Instagram) Galerija

Sestra Louisa Tomlinsona, Félicité Tomlinson, preminula je u 19. godini života.

Nova životna tragedija zadesila je pjevača i člana popularnog benda One Direction, Louisa Tomlinsona. Njegova 18-godišnja sestra Félicité preminula je navodno od posljedica srčanog udara. Ova strašna tragedija pjevača je zadesila samo tri godine nakon što je ostao bez majke Johannhe, koja je preminula od leukemije.

Pogledaj i ovo Borna i Bruna Ćorić (Foto: Instagram) Jako su bliski Borna Ćorić čestitao rođendan zanosnoj sestri Bruni, koja i bez šminke izgleda besprijekorno

Louis je potresen i u velikom šoku zbog gubitka sestre, potpuno je shrvan. Félicité se onesvijestila usred navodnog srčanog udara u svom stanu u Zapadnom Londonu za vrijeme ručka. Njoj bliska osoba koja se u tom trenutku nalazila s njom bila je pozvala hitnu pomoć.

Hitna pomoć je na Félicitéinu adresu s dva vozila i liječničkim timom, no unatoč intenzivnim naporima da joj pomognu i spase život, mogli su samo proglasiti vrijeme smrti.

Osim hitne pomoći na mjestu događaju pojavila se i policija kako bi utvrdila sve okolnosti. U ovom trenutku uzrok smrti nije službeno potvrđen, bit će poznat nakon obdukcije i toksikoloških nalaza. Također nije poznato je li policija prošla drogu ili neka druga opojna sredstva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Félicité Tomlinson (@felicitegrace) on

27-godišnji Louis radio je u Londonu kada mu je javljena tužna vijest, kao i ostatak obitelji. On i Félicité bili su jako bliski i povezani, redovito su se viđali i družili.

"Félicité je bila mlada žena koju su apsolutno svi obožavali, Louis i cijela njihova obitelj. Svi su u potpunosti shrvani, kao što možete pretpostaviti. Imala je puno prijatelja i bila je tako sretna i pozitivna osoba. Ovo je gubitak za cijeli svijet. Bila je voljena, pažljiva, strastvena, popularna i prekrasna mlada dama", izjavio je član obitelji za The Sun.

Louis je otkazao sve poslovne dogovore, a ovih je dana radio na predstavljanju novog singla "Two Of Us", koji je upravo bio posvetio preminuloj majci Johanni Deakin.

"Nikad nećeš znati koliko mi nedostaješ. Tog dana kada su mi te oduzeli volio bih da sam umjesto tebe to bio ja", jedan je od stihova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Félicité Tomlinson (@felicitegrace) on

Félicité je bila poznata Instagram influencerica koju su na Twitteru pratile 404 tisuće obožavatelja. Preselila se u London kako bi razvijala modnu karijeru i radila na društvenim projektima. Također je planirala napisati knjigu.

Prošle jeseni otkrila je kako pati od išijasa i ekstremnih bolova u leđima. Redovito je izvještavala svoje pratitelje na društvenim mrežama, na Instagramu ih je imala više o 1,3 milijuna.

Između ostalog, otvoreno je govorila i o majčinoj smrti i odgovarala obožavateljima na pitanja, kao i o prekrasnom odnosu s bratom i starijom sestrom Loti.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) +2 Matt LeBlanc (Foto: Screenshot) Celebrity Joey iz ''Prijatelja'' neprepoznatljiv: Ovakvog ga pamtimo iz serije, a fanovi se sad u šoku pitaju: ''Tko je ovaj čovjek?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene