u 94. godini

Preminula glumica koju je svijet obožavao zbog uloge u popularnoj seriji, tužnu vijest potvrdila je njezina obitelj

Estelle Harris Estelle Harris Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Estelle Harris Estelle Harris Estelle Harris Estelle Harris Estelle Harris Estelle Harris Estelle Harris Estelle Harris Estelle Harris +0 Estelle Harris Galerija

Estelle Harris preminula je u 94. godini, a vijest o smrti potvrdila je njezina obitelj za časopis People.

Američka glumica Estelle Harris preminula je u 94. godini. Tužne vijesti njezina je obitelj potvrdila za časopis People.

Pogledaj i ovo Michael Richards (Foto: Youtube Screenshot) 23 godine od kraja serije Šašavi Kramer rijetko izlazi u javnost, a kad se napokon pojavi, teško ga je prepoznati, uvjerite se sami!

"S velikom tugom javljamo da je Estelle Harris preminula večeras u 6:25 sati", izvijesio je njezin sin Glen Harris u subotu. "Pamtit ćemo je po dobroti, strasti, senzibilnosti, humoru i ljubavi. Jako će nedostajati svima koji su je poznavali", dodao je.

Harris je svjetskoj publici najpoznatija po ulozi Estelle Contanze, majke Georgea Constanze u hit-seriji "Seinfeld". Glumila je u brojnim filmovima i serijama, a često je davala glas animiranim filmovima.

Harris je rođena na Manhattanu 1928. godine, a karijeru u Hollywoodu je započela u filmovima "Looking up" i "Once upon a time in America". Za supruga Syja Harrisa udala se 1953. godine i u braku su bili sve do njegove smrti u siječnju prošle godine.

Glumica je iza sebe ostavila troje djece, Erica, Glena i Taryn, tri unuka i jednog praunuka.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Shia LaBeouf i Mia Goth Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) +0 Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Celebrity Godinama su prekidali i mirili se dok su u javnost izlazili ružni detalji njihove veze, a sada su dobili prinovu!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Chastain - 12 Jessica Chastain - 1 Jessica Chastain - 2 Jessica Chastain - 3 +9 Jessica Chastain - 4 Nekad i sad Imala je težak put do uspjeha i odrasla je u siromaštvu, a ova ljepotica danas je jedna od najpopularnijih!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene