Novi detalji

'Prekinuli su prije mjesec i pol, nitko mu ne brani da vidi svog sina!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je medijima odjeknula vijest kako su Severina i Milan Popović prekinuli trogodišnju vezu, izgleda kako je priča dobila svoj nastavak.

Za Dnevnik hr., Severinin menadžer Tomica Petrović je poručio:

Pogledaj i ovo showbuzz Zaljubljeni preko ušiju Milan Severini: Volim te više od aviona!

'Severina i Milan su prekinuli prije nešto više od mjesec i pol dana. Milan je vidio sina Aleksandra prije tri tjedna na 2 dana u Dubrovniku, i nitko mu nije branio da ga vidi.'

>> Severina i Milan više nisu zajedno!

S druge strane, Milan Popović se oglasio putem službenog priopćenja:

'Severina Vučković i Milan Popović nisu u emocionalnoj vezi od lipnja 2011. godine. Svaki kontakt koji su održavali poslije tog perioda bio je isključivo iz nivoa roditeljske povezanosti, sa željom dogovora oko zajedničkog djeteta i ravnopravnog sudjelovanja u odgajanju i obrazovanju, kao svi roditelji, bez obzira na to što je njihova intimna veza završena. Kako su se vremenom počeli narušavati dogovori koji se tiču roditeljstva, gospodin Popović se nekoliko puta pokušao dogovoriti s majkom svog djeteta oko zajedničkog, ravnopravnog sudjelovanja oba roditelja u odgajanju i obrazovanju njihovog sina.

S obzirom na to da su svi pokušaji komuniciranja oko zajedničkog skrbništva završeni bez dogovora, gdin Popović je odlučio potražiti pomoć službenih nadležnih institucija Republike Hrvatske, kako bi ostvario svoje zakonsko pravo i, naravno, svoju ljudsku potrebu da bude otac svom sinu.
Odvjetnički tim gdina Popovića je podnio potrebnu dokumentaciju Općinskom građanskom sudu u Zagrebu, kao i Centru za socijalni rad, sa ciljem da se na taj način izbori za svoje pravo da bude otac svom sinu, da ravnopravno sudjelujeu njegovom obrazovanju i odgajanju, kao i da svom sinu omogući da raste uz oba roditelja, bez obzira na prekid emocionalne veze.'

Podsjetimo, Severina i sedam godina stariji Milan Popović su bili u vezi tri godine, a upoznali su se na proslavi njegovog rođendana, gdje je Severina pjevala.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene