Nakon 13 godina

Imamo fotke: Slavni par prekinuo dugogodišnje zaruke nakon što je on uhvaćen u prevari s dvije žene?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cara Santana i Jesse Metcalfe proveli su zajedno ukupno 13 godina, zaruke su pale 2016. godine, no umjesto vjenčanja uslijedio je prekid.

Glumački par Cara Santana i Jesse Metcalfe odlučili su se krenuti različitim putevima nakon 13 zajedničkih godina.

Pogledaj i ovo Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) Konačna odluka Voljeli su se osam godina, ona mu je oprostila čak i nevjeru, no sad je svemu iznenada došao kraj

Glumica i modna blogerica te holivudski ljepotan najpoznatiji po ulozi seksi vrtlara u seriji "Očajne kućanice" prekinuli su zaruke svega nekoliko dana nakon što su Jessea uhvatili s dvije različite žene u prisnim izlascima.

Tako se Jesse prošlog vikenda zabavljao s mađarskim modelom Livijom Pillmannom na romantičnoj večeri, a zatim i na ručku, dok je ovoga tjedna viđen u jednom baru u Los Angelesu s nepoznatom plavušom s kojom je zagrljen otišao u nepoznatom smjeru.

Njegova bivša zaručnica je nakon toga viđena sama u šetnji s velikim osmijehom na licu te bez dijamantnog prstena, a nekoliko je različitih izvora potvrdilo prekid popularnog para.

Ubrzo se saznalo kako je nepoznata plavuša australska glumica Jade Albany Pietrantonio, pa se čini kako Jesse ne gubi vrijeme, već se opasno bacio u potragu nove partnerice ili samo malo zabave kako bi zaboravio na propale zaruke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cara Santana (@carasantana) on

Ipak, Cara je navodno bila šokirano i duboko povrijeđena fotografijama na kojima se nalazila tada još uvijek njezin zaručnik, a zatim ga je i ostavila. I njezina bliska prijateljica Olivia Culpo brzo se poslužila društvenim mrežama kako bi bacila mrlju na Jessea.

"Nemojte varati, nitko ne voli varalice", znakovito je poručila.

Bivši par još uvijek se nije konkretno oglašavao u vezi prekida, no fotografije često govore 1000 riječi.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) +2 Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Celebrity Slučajno ili namjerno? Stjepan Hauser otkrio s kime uživa na egzotičnim Maldivima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene