Čeka ju Harvard

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ispratila kćer u Ameriku: "Leti visoko i budi uvijek svoja, Sokolice moja"

Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Katarina Kitarović danas je krenula u SAD studirati na prestižnom Harvardu.

Kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović danas je otputovala u Sjedinjene Američke Države.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović Napravila je pravi dar mar! Ekskluzivno otkrivamo detalje! Pogledajte bivšu predsjednicu na snimanju serije: Kako se snašla kao glumica?

Katarina Kitarović tamo će studirati na prestižnom Harvardu, a predsjednica se od svoje mezimice oprostila i na svom službenom profilu na Facebooku.

Tamo je objavila njezinu fotografiju iz 2008. godine u Bijeloj kući i u bijelom od glave do pete, a ispod nje je napisala:

"Mama, Hrvatska nije nikakva potkova ni perec! Hrvatska je sokol raširenih krila! (Washington, travanj 2008., 7-godišnja Katarina u razgovoru u Bijeloj kući).

Leti visoko i budi uvijek svoja, Sokolice moja, Anđele moj! I vrati se gnijezdu svom. Hrvatska te čeka raširenih krila! Beskrajno te vole tvoji nadasve ponosni Mama i Tata."

Podsjetimo, predsjednica se u svibnju ove godine pohvalila činjenicom da je njezina kći primljena na čak četiri američka sveučilišta koja su joj ponudila stipendiju, no Harvard joj je bio prvi izbor. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Instagram) Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Instagram) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) +8 Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Celebrity Mjesecima se šuškalo da vara djevojku s pjevačicom, a sada se pojavilo i novo ime

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene