lijepe poruke

Domaće zvijezde čestitaju Dan žena: "Drage dame, jasno vam je da smo svjesni koliko ste u našim životima presudno važne"

Massimo Savić (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Massimo Savić (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Massimo Savić (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Galerija

Danijela i Ella Dvornik, Tatjana Jurić, Ivana Banfić i Doris Dragović samo su neke od slavnih osoba koje su ženama čestitale njihov dan.

Dan žena na društvenim mrežama obilježavaju brojne slavne domaće osobe, među kojima su Danijela i Ella Dvornik, Tatjana Jurić, Ivana Banfić i Doris Dragović, a evo što su poručile.

Pogledaj i ovo Danijela i Ella Dvornik - 3 ''Naučila je lekciju...'' Danijela Dvornik osvrnula se na rastavu svoje kćeri i zeta, nije imala dobar predosjećaj: ''Govorila sam joj da joj to ne treba''

"Jutro Žene :) Sretan vam vaš dan i kud bolje da je nedjelja pa se muški ne mogu sjetit u zadnji čas kupit nešto. Ja sam svoj shopping za sebe odradila i Lumi skupa samnom. Jesu li vas muski zaboravili?", napisala je Ella Dvornik na svom profilu na Instagramu, a njezina majka Danijela pohvalila se kako ju je kćer iznenadila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jutro Zene :) Sretan vam vaš dan i kud bolje da je nedjelja pa se muski ne mogu sjetit u zadnji cas kupit nesto 😂 ja sam svoj shopping za sebe odradila i Lumi skupa samnom. Ova @nuna_hrvatska autosjedalica je laksa od mog shoppinga 🙂svaki put me sokira kad ju dignem s poda. Teska je samo 2,5 kg! Savrsena za slabice poput mene 🙈al necu se danas nazivati pogrdnim imenima jer je danas i moj dan 😁 jesu li vas muski zaboravili?

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on


"Svim ženama na ovom svijetu, želim sretan ovaj dan! Zapravo, želim svim ženama koja se još uvijek bore za svoja prava, da se izbore,jer još uvijek živimo u muškom svijetu. Ja sam se na današnji dan malo uspavala i zaboravila na današnji datum sve dok me dostavljač nije iznenadio sa ovom prekrasnim ružama, poklonom od moje kćeri. Hvala ti Ella", napisala je Danijela Dvornik.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svim ženama na ovom svijetu, želim sretan ovaj dan! Zapravo, želim svim ženama koja se još uvijek bore za svoja prava, da se izbore,jer još uvijek živimo u muškom svijetu. Ja sam se na današnji dan malo uspavala i zaboravila na današnji datum sve dok me dostavljač nije iznenadio sa ovom prekrasnim ružama, poklonom od moje kćeri. Hvala ti Ella ❤️. #danzena #womenpower #ljubav #sundaymorning#flowerpower🌸 #womenover50 #suprise

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

 

"Sretan nam dan žena. Svima nama da se sjetimo koliko smo jake, hrabre, nježne, strpljive, osjećajne, brižne, lijepe, bogate, uspješne, radosne, izdržljive, lukave..i još puno više.. Prekrasne smo, mi žene", istaknula je Ivana Banfić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sretan nam dan žena. Svima nama da se sjetimo koliko smo jake, hrabre, nježne, strpljive, osjećajne, brižne, lijepe, bogate, uspješne, radosne, izdržljive, lukave..i još puno više.. Prekrasne smo, mi žene🌹❤️🦋🎵🎶🎼🙂 #IBee #danzena #žene #ljubav #radost #love #womansday #happy #iam #woman

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on

Tatjana Jurić također je svim ženama čestitala njihov dan. "Živjele mi, drage moje žene! Ovo mogu svake godine nanovo objavljivat!", napisala je na svom Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Živjele mi, drage moje žene! Ovo mogu svake godine nanovo objavljivat! ❤️

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric) on

Dan žena je svima čestitao i pjevač Massimo. "Draga gospodo, samo podsjetnik. Danas je Međunarodni dan žena. Prilika da pokažemo kakvim znakom pažnje, ako nam to baš i ne uspjeva svaki dan, da smo "stara škola", da mislimo i da nam je stalo. Drage dame, jasno vam je da smo svjesni koliko ste u našim životima presudno važne. Nek' vam je sretan ovaj samo vaš, a onda i svaki drugi dan", poručio je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Draga gospodo, samo podsjetnik. Danas je Međunarodni dan žena. Prilika da pokažemo kakvim znakom pažnje, ako nam to baš i ne uspjeva svaki dan, da smo "stara škola", da mislimo i da nam je stalo. Drage dame, jasno vam je da smo svjesni koliko ste u našim životima presudno važne. Nek' vam je sretan ovaj samo vaš, a onda i svaki drugi dan. 🌹 . Massimo

A post shared by Massimo (Official) (@massimo.official) on

"Sretan vam Dan žena", poručila je pjevačica Doris Dragović.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌹• Sretan vam Dan žena • #malomizasricutriba #kriviljudi #marijamagdalena #croatiansinger #voice #instadaily #instago #ignation #instagood #photo #instagrammer #instaaddict #crostagram #Zagreb #Split #Dalmacija #Hrvatska #Croatia #crostagram #photooftheday #pictureoftheday #picoftheday #dorisdragovic #lady #diva #zeljomoja

A post shared by Doris Dragović (@doris.dragovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene