Jako je slatko!

Poznat je termin poroda i ime kćeri Hane Huljić i Petra Graše, što kažete na njihov odabir?

Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 3 Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 Hana Huljić Grašo Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Hana Huljić Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 2 +2 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Galerija

Petar Grašo i Hana Huljić odabrali su ime za svoju djevojčiu koja treba doći na svijet u srpnju, doznaje RTL Exkluziv.

Petar Grašo i Hana Huljić u slatkom su iščekivanju svojeg prvog djeteta. Već se zna da će dobiti djevojčicu, a sad je poznato i koje su ime odabrali za svoju princezu. 

Pogledaj i ovo Tonči Huljić i Petar Grašo Otkrio nepoznate detalje Evo kako je Tonči Huljić shvatio da se nešto događa između Hane i Graše: "Mislio sam da je nešto, da mora doktoru..."

Naime, kako saznaje RTL Exkluziv, curica će se zvati Alba, a termin poroda je 23. srpnja.

Ono što je zanimljivo jest da Petar Grašo na porodu neće biti jer je to njegov datum nastupa na Fusion festivalu u Splitu. Nastup tada ima zakazan i njegov svekar Tonči, dok je Ivan Huljić art direktor spomenutog festivala.

Evo što je Tonči po tom pitanju izjavio za RTL Exkluziv.

"I jedno i drugo dijete su mi se rodili, ja sam bio na bini. Imam neki blagi osjećaj da bi se to moglo i ovaj puta desiti", zaključio je Tonči.

Također, Grašo i Hana ovih bi dana trebali useliti u tek renovirani Grašin stan.

Par je u bračnu luku uplovio 19. veljače ove godine.

Vjenčali su se u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a sve su popratili fotografi koji su ih čekali ispred crkve i restorana u kojem se održavalo svadbeno slavlje.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 +5 Kim Kardashian i Pete Davidson - 2 Celebrity Kim u bikiniju s tangama pokazala svu raskoš svojih oblina, iako mnogi tvrde da je u pitanju Photoshop

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel - 1 Candice Swanepoel - 6 Candice Swanepoel - 3 Candice Swanepoel - 4 +4 Candice Swanepoel - 5 Celebrity Zbog ovih fotki jasno je zašto je zovu savršenom ženom: Objavila fotke u badiću i izazvala pomutnju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene