Sjećate se?

Holivudski skandal bez premca: On se razvodio, a za sve je bila kriva udana francuska zavodnica?

Marion Cotillard i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Marion Cotillard i Brad Pitt (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Marion Cotillard i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Marion Cotillard i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Marion Cotillard i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Brad Pitt (FOTO: Getty) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) +0 Brad Pitt (Foto: Getty Images) Galerija

Sjećate li se afere koja je 2016. zapalila Hollywood? Šuškalo se da je Marion Cotillard trudna s Brad Pittom.

Njihove su strastvene scene i velika kemija na filmskom platnu potakli govorkanja, a i okolnosti su išle u prilog teoriji da su Marion Cotillard i Brad Pitt ljubavnici. 

Pogledaj i ovo showbuzz Mediji je prozvali Je li ova žena zaista kriva za krah ljubavi Angeline i Brada?

Kada je 2016. premijerno prikazan film "Tajna veza" u kojem je to dvoje slavnih glumaca glumilo špijunski bračni par čija ljubavna priča nema sretan završetak, mnogi su odmah primijetili sličnost sa situacijom sa seta "Mr. i Mrs. Smith". 

Naime, šuškalo se da su se Brad i Marion na snimanju zaljubili pa da njihova filmska kemija uopće nije lažna. S obzirom na to da je slavni glumac upravo najavio da se rastaje od svoje supruge Angeline Jolie, zli jezici jedva su dočekali novu priliku da plasiraju teoriju koja je dobro uzdrmala Hollywood. 

Kada su se Brad i Angelina upoznali, on je bio oženjen s Jennifer Aniston, koju je ostavio zbog svoje partnerice iz filma Angeline. Mnogi su mislili da se povijest ponovila na setu "Tajne veze", samo što je tog puta zavodnica bila lijepa Francuskinja Marion. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do not look too far for you will see nothing. . . . . . . . #bradpitt #marioncotillard #actors #allied #cinematography #moviescene #inked #poetry #quote #tumblredit #dejanstojanovic #retroaesthetic #softaesthetic #sandstorm #films #worldwar2 #1940s #1940sfashion #40sstyle #frenchactress #lovers #classics #partnerincrime #words #vintique #romantique #desertrose

Objavu dijeli ⇢ MoonySouls ↞ 24 ♀ (@moonysouls)

Bradov i Angelinin razvod obožavateljima i javnosti došao je kao veliko iznenađenje, pa su odmah krenula naklapanja o tome što je uništilo vezu najslavnijeg glumačkog para. Mediji su počeli rastezati Marion i Brada u toj mjeri da se samozatajna Francuskinja na kraju odlučila o svemu progovoriti na svom Instagramu. 

Naravno, opovrgnula je sve optužbe i rezolutno negirala aferu s Bradom, no time nije stala na kraj govorkanjima. Tračevi su išli toliko daleko da se šuškalo kako je glumica trudna s Bradovim djetetom. 

S obzirom da su u trenutku kada je skandal izbio i Marion i Brad još bili u braku, ovakva su govorkanja bila posebno pogubna za njihove obitelji. Tako je glumica izjavila da je ona prije mnogo godina upozanala ljubav svog života, čovjeka za kojeg je udana, glumca Guillaumea Caneta, s kojim ima i dvoje djece. 

Nakon pompe i medijske hajke koja je trajala nekoliko mjeseci postalo je bolno očito kako Marion nije trudna s Bradovim djetetom niti je između to dvoje glumaca ikada postojalo išta više od prijateljstva. 

Iako se ispostavilo da se radi samo o zlobnim tračevima, ovaj je skandal dobro uzdrmao svijet celebova.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +8 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Pogledajte rijetke fotografije Meghan Markle iz vremena prije nego što je upoznala princa Harryja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene