GOLEMA ŠTETA

Holivudski glumac i supruga u šoku: Poplava im uništila imanje u Engleskoj vrijedno 12 milijuna funti

George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal i George Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) +0 George Clooney, Amal Clooney (Foto: AFP) Galerija

Vila izgrađena u 17. stoljeću nalazi se na otoku rijeke Temze, a imanje Georgea i Amal Clooney već je bilo pogođeno poplavom 2016. godine.

Vila Georgea Clooneyja (58) i njegove supruge, odvjetnice Amal (42) pogođena je jakim poplavama u Engleskoj. Daily Mail javlja kako se rijeka Temza izlila iz korita, a teniski teren i veranda ispred vikendice holivudske zvijezde potpuno su uništeni.

Pogledaj i ovo George i Amal Clooney - 5 Savršen par Zaljubljeni su kao i prvog dana, a način na koji glumac tretira svoju lijepu suprugu sve uvijek ostavlja bez teksta

Vila izgrađena u 17. stoljeću nalazi se na otoku rijeke Temze, a Clooneyjevo imanje već je bilo pogođeno poplavom 2016. godine. Holivudski glumac i odvjetnica uselili su se u englesku vilu sa svojim blizancima 2016. godine, nakon što su 18 mjeseci preuređivali čitavo imanje.

Veliko imanje na jugoistoku Engleske u Berkshireu na tržištu je bilo oglašeno za 7,5 milijuna funti 2014. godine, a još danas nije poznata točna svota koju je par platio za velebnu kuću. Mediji pretpostavljaju da se radi o 12 milijuna funti. Vlasnici imanja postali su odmah nakon glamuroznog vjenčanja 2014. godine u Veneciji.

Supružnici Clooney ranije su ovog mjeseca kontaktirali s vlastima u Engleskoj da im dopuste više mjere sigurnosti oko njihove kuće jer je imanje postalo popularno među turistima, a oni žele svoj mir.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene