Pala je pomirba?

Samo dva mjeseca nakon prekida glazbenik i glumica viđeni kako razmjenjuju nježnosti

Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Chris Martin, Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Dakota Johnson (Foto: Getty Images) +0 Chris Martin (Foto: Getty Images) Galerija

Dakota Johnson i Chris Martin obnovili su ljubavnu vezu dva mjeseca nakon prekida koji je sve šokirao.

Iznenadna vijest o prekidu frontmena grupe Coldplay 42-godišnjeg Chrisa Martina i 29-godišnje glumice Dakote Johnson punila je stupce svjetskih medija, no čini se kako su golupčići uspjeli izgladiti stvar i riješiti sve ljubavne probleme.

Pogledaj i ovo Melanie Griffith i Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Kratko i jasno Legendarna glumica otkrila što misli o vezi svoje slavne kćeri i glazbenika

To najbolje potvrđuju fotografije nastale s njihova zajedničkog ljetovanja na njujurškom Long Islandu, gdje su uhvaćeni zajedno. Dakota je pritom pokazala savršenu figuru u bikiniju, a ništa manje lošija nije ni Chrisova. Par je razmjenjivao nježnosti u oceanu i pritom nisu skidali osmijehe s lica, a Daily Mail prenosi kako su večer prije zajedno viđeni na koncertu Rolling Stonesa u New Yorku.

Fotografije s plaže pogledajte ovdje.

Lijepa brineta, inače kći glumačkog para koji su činili Melanie Griffith i Don Johnson, navodno je bila prekinula vezu jer je smatrala kako ona i Chris nisu na istom nivou, i to nakon što je on izrazio želju da dobiju zajedničku djecu.

"Chris je bio jasan izrazivši želju kako želi imati još djece, i to što je prije moguće, ali Dakoti je u tom trenutku kairjera bila važnija i djeca su bila posljednja stvar o kojoj je razmišljala", izjavio je anonimni izvor za Sunday Express.

Njihov prekid bio je šok svim njihovim prijateljima i obitelji jer su razgovarali o zarukama i vjenčanju. Prije prekida, posljednji su put viđeni zajedno u studenom 2018. godine, a Dakota je bila u prijateljskim odnosima i s bivšom Chrisovom suprugom, glumicom Gwyneth Paltrow, s kojom on ima dvoje djece. Gwyneth i njezin sadašnji suprug Brad Falchuck tako su se često mogli vidjeti u izlascima s Dakotom i Chrisom, a parovi su jednom čak i otišli zajedno na egzotično putovanje s djecom.

Par je čitavo vrijeme bio vrlo tajnovit o svojoj vezi, no Dakota, koja se proslavila ulogom u erotskoj trilogiji "Pedeset nijansi sive", jednom je prilikom u intervjuu otkrila kako nikada nije bila sretna kao s Chrisom, što je očito bilo sasvim dovoljno i za novi početak između njih dvoje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene