Hvale se na Instagramu!

Uskrs kod poznatih Hrvata: Pogledajte tko ima najoriginalnije pisanice, a tko uživa u luksuzu daleko od kuće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić, Indira Levak, Josipa Lisac i brojni drugi poznati Hrvati čestitali su Uskrs na Instagramu i pokazali kako provode blagdan.

Mnogi poznati Hrvati iskoristili su i ove godine društvene mreže kako bi pratiteljima čestitali Uskrs i pokazali blagdansko ozračje u svom domu.

Pogledaj i ovo Boris Đurđević ''malo izgledaš drugačije, ali...'' Član naše kultne grupe ove prizore nije mogao propustiti, evo kako je reagirao: "Kad sam mislio da sam sve vidio u životu..."

Šarene pisanice, zečići i drugi tipični uskršnji motivi preplavili su njihove domove, a neki su blagdane odlučili provesti i daleko od kuće.

Marko Grubnić jedan je onih koji su za blagdane otputovali od doma, a na Instagramu se pohvalio luksuzom u kojem uživa, a fotkao se i u preslatkom društvu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

"Sve što radite, radite s ljubavlju. Sretan Uskrs dragi prijatelji", poručio je uz fotografije na kojima u rukama drži malog zeca.

Franka Batelić otkrila da je da Uskrs provodi u rodnoj Istri, a podijelila je i nove fotke svojeg sinčića Viktora.

Ni Indira Levak nije blagdan provela kod kuće, svoju čestitku iskoristila je i kako bi pohvalila supruga Miroslava.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

"Pa kad je najbolji muž" poručila je pored svoje fotke koju je ukrasila uskršnjim sličicama uz koju je podijelila i video svojeg supruga dok dijeli cvijeće njoj i prijateljicama.

Severina Uskrs provodi u svojem drugom domu u Splitu, a pjevačica je u svojoj čestitki otkrila i svoju adresu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

"Sretan Uskrs dragi ljudi! Nek vam nadolazeće vrijeme donese obilje veselja,zdravlja i ljubavi!" napisala je Bojana Gregorić Vejzović uz simpatičnu fotku na kojoj pozira s pisanicom preko jednog oka.

Svojim pisanicama pratitelje je posebno oduševila Josipa Lisac koja je na njima ispisala motivirajuće poruke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josipa Lisac (@josipa_lisac)

"Gdje siješ ljubav, izraste veselje!", "Samo blagost briše svaku mržnju!", "Nisu vremena loša, nego čovjek", "Prijateljstvo prestaje tamo gdje počinje dug”, poručila je Josipa svojim originalnim pisanicama.

Malen odmak od tradicije napravila je i Danijela Dvornik koja je pisanicama nacrtala nasmijana lica i omotala ih u šarene krpe.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

"Sretan vam Uskrs! Ja ću laganini...", poručila je Daniela, koja blagdan ne provodi sa svojom kćeri Ellom, jer je ona na svojem Instagramu otkrila da sa suprugom i kćerima uživa u hotelu.

Nataša Janjić je bojanje pisanica ove godine prepustila svojem sinčiću Toniju i pratiteljima je čestitala Uskrs njegovom preslatkom fotkom i videom.

Svojom uskršnjom čestitkom pratitelje je posebno obradovala Maja Šuput koja je iskoristila ovu priliku kako bi podijelila predivne obiteljske fotke sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovi novorođenim sinom Bloomom.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth (Foto: Youtube Screenshot) Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) +2 Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) Nekad i sad Sjećate se Kelly iz Beverly Hillsa? Svi je pamte po hit seriji 90-ih, a evo kako izgleda s 49 godina

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Krešo Beljak Krešimir Beljak Krešo Beljak (Foto: Dnevnik.hr) +0 Krešo Beljak (Foto: Dnevnik.hr) Nekad i sad Rijetki su prepoznali našeg političara na fotografijama iz mladosti, a svima je posebno zanimljiv jedan detalj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene