sve se posložilo!

Njegove transformacije posebno obožava jedna osoba, a dobro mu ide i na ljubavnom planu: "Ona me vodi kroz moj život"

Fabijan Pavao Medvešak Fabijan Pavao Medvešak DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešak Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek, Frano Ridjan Fabijan Pavao Medvešek +0 Fabijan Pavao Medvešek Galerija

Fabijan Pavao Medvešek dobio je nominaciju za Večernjakovu ružu zbog svoje uloge u seriji "Dar Mar" te nastupa i pobjede u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Glumac Fabijan Pavao Medvešek (28) nominiran je za Večernjakovu ružu u kategoriji "Novo lice godine", a gledatelje je osvojio ulogom Branka u seriji "Dar Mar" i svojim talentom u showu "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem je pobijedio. 

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea "Diva naša prekrasna" Minea u haljini kao s crvenog tepiha najavila novu emisiju hit-showa, ali čini se da ovaj put neće biti samo smijeha: "Suza je sama krenula"

"Velika mi je to čast, svaka potvrda mi znači puno jer jako volim svoj posao", istaknuo je Fabijan. 

Iza mladog je glumca uspješna godina unatoč situaciji u kojoj se nalazi Hrvatska, ali i cijeli svijet. Dok je šesta sezona showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem je odnio pobjedu, završila, serija "Dar Mar" se i dalje snima i prikazuje na Novoj TV.

"Još uvijek snimamo Dar Mar i život na setu postao je moj život i ne bih ga mijenjao ni za što", ispričao je Fabijan. Otkrio je i je li mu drago što ga ljudi više prepoznaju na ulici. 

"Volim sresti ljude koji prate naš rad! To mi daje posebnu energiju i želju za poslom", rekao je glumac. 

Iako su i "Tvoje lice zvuči poznato" i serija "Dar Mar" okupili mnogobrojnu publiku koja ne propušta niti jednu epizodu, Fabijanu nije lako pratiti svoj rad.

"Pratio sam emisiju, no nije mi bilo lako jer nisam fan gledanja sebe. Seriju pogledam tu i tamo jer mi je isto tako teško gledati svoju glumu", objasnio je Fabijan. 

Iskustvo iz showa mu je dobro došlo u svakodnevnom životu, a zbog svojih nastupa je meta zafrkancije. "Iskustvo kakvo sam stekao od emisije je neizmjerno i koristim ga svaki dan što god radio, a prijatelji i obitelj me i dalje rado zafrkavaju zbog nekih od nastupa", ispričao je glumac. 

Posebno u snimkama njegovih transformacija uživa jedna osoba. "Mama je najveći fan i sretan sam što kad god se čujem s nekim doma, čujem da mama u pozadini pušta neki od nastupa i koliko god je ukućanima dosta, meni je super", naglasio je Fabijan. 

Glumac je ovih dana zatrpan poslom, no to mu ne smeta, a otkrio je i što voli raditi kada uhvati slobodnog vremena. "Trenutačno stvarno puno radim i jako sam zahvalan na tome, no kada završim neke velike projekte, uzet ću malo vremena za sebe i svoju obitelj kako bih se odmorio i pripremio za sljedeće zadatke. Volim sport i obožavam druženje s prijateljima izvan Zagreba kada stignem i ako je moguće", ispričao je. 

No nije Fabijan uspješan samo u poslovnom dijelu života nego i u ljubavnom. Od srednje škole u vezi je s Karlom, koja mu je uvijek podrška, pa je tako bila i dok je sudjelovao u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

"Karla me vodi kroz moj život od prije nego što sam upisao Akademiju, a kamoli počeo raditi. Ona me poznaje najbolje i bez nje možda ne bih izdržao neke od zadataka i na tome sam joj zahvalan do neba", zaključio je glumac. 

Glumac Fabijan Pavao Medvešek, koji je gledatelje osvojio ulogom Branka, omiljenog policajca u hit-seriji Nove TV "Dar Mar", ali i talentom koji je pokazao u showu "Tvoje lice zvuči poznato", u utrci je za medijsku nagradu Večernjakova ruža, u kategoriji Novo lice godine.

Podržite ga svojim glasom, a kako to učiniti, saznajte ovdje.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene