Najbolji od najboljih

U finale "Plesa sa zvijezdama" idu Slavko i Gabriela, Viktorija i Marko te Ivan i Paula!

Ples sa zvijezdama: Dvoboj (Foto: Ples sa zvijezdama) - 2 Ples sa zvijezdama: Dvoboj (Foto: Ples sa zvijezdama) - 2 Ples sa zvijezdama 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Mrkić i Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Ples sa zvijezdama) Ples sa zvijezdama: Dvoboj (Foto: Ples sa zvijezdama) - 3 Ples sa zvijezdama: Dvoboj (Foto: Ples sa zvijezdama) - 2 Ples sa zvijezdama: Dvoboj (Foto: Ples sa zvijezdama) - 1 Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Ples sa zvijezdama) Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Ples sa zvijezdama) Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Ples sa zvijezdama) Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) +8 Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Galerija

Glasovanje je završeno: tko će se proslaviti kao finalist, a tko otići kući pognute glave?

Plesni parovi showa ''Ples sa zvijezdama'' u 11. polufinalnoj emisiji prezentirali su se izvedbom dvaju plesnih stilova, a u prvim nastupima dobili su podršku još jednog dodatnog plesnog partnera. 

Pogledaj i ovo Slavko Sobin Stigao do polufinala Iskreni Slavko: ''Jako malo spavam, ali osjećam se kao da živim život o kojem sam sanjao kao klinac''

U dvoboju su završili Marko i Ela po šesti put te po prvi put Ivan i Paula. Viktorija i Marko dobili su najviše glasova publike te tako osigurali finale, kao i Slavko i Gabriela koji su večeras najviše oduševili žiri. U dvoboju od 30 sekundi plesala se rumba. Nicolas i Dinko svoje su glasove dali Marku i Eli, no Tamara je odlučila da na kraju u finale idu Ivan i Paula!

Prva runda plesa uključivala je ples u troje, a prvi su na pozornicu izašli Viktorija i Marko kojima se pridružio Damir Horvatinčić koji je dosad plesao s Josipom Pavičić Berardini. Veseli trio izveo je jive, a Viktorija se doslovno našla između dvije vatre. "Dobro ti ide to s više muškaraca, vidi se da ti to ide iz privatnog života", prva se našalila na izvedbu Tamara. "Sjajna si, a tvoj muž je tu da te netko ne bi ukrao, a mogao bi", poručila je Viktoriji Almira. "Bilo je lijepo i dinamično, ali je moglo biti još dinamičnije i preciznije. Od tebe očekujem puno večeras", zaključila je. Nicolas je bio zadovoljan, jer smatra kako je Viktorija dovoljno dinamična po prirodi da može izvesti ples s dva partnera. Po njemu je to uspjela večeras. "Talentirana ste osoba koja može još više pokazati, ali evo večeras imamo i drugu šansu", poručio joj je uvijek kratki Dinko koji im je na kraju ipak dao čistu desetku.

Idemo! Otvorenje polufinalne emisije showa 'Ples sa zvijezdama' nije moglo bolje početi

Na pozornicu je izašao sljedeći trio: preostali Ivan Šarić i Paula Jeričević te ispala Valentina Walme koja je s njima izvela strastveni paso doble koji je Šarić nazvao "paso troble". "Paso troble je bio fenomenalan. Ivan, zaista si ogroman i impozantan. Znaš kako se prezentirati pa greške ni ne vidim", poručila mu je Almira. "Stav je tu kao uvijek, opet si se odlično snalazio, a imaš i moju mušku podršku, jer taj trojac je teži za nas muškarce za vođenje", rekao je Nicolas i nasmijao publiku. "U svim svojim nedostacima ti izvadiš najbolje, bravo", poručio mu je Dinko.

Paso tro(u)ble: Koreografija kakvu show do sada nije vidio!

Slavku Sobinu i Gabrieli Pilić na pozornici se pridružila Helena Janjušević koja je dosad plesala s Damirom Kedžom. Plesali su salsu. "Imaš čudesnu energiju, Slavko. Jako se to osjetilo večeras i priznajem, ponekad bi rado bio na tvom mjestu", poručio mu je Nicolas. "Postigli ste svoj vrhunac večeras", poručio mu je Dinko. "Hvala što si konačno shvatio da se opustiš i da uživaš", zaključio je. "Jako mi se svidjela tvoja salsa, baš si bio opušten, fenomenalno", bila je ovoga puta kratka Tamara. "Oznojio se jesi, ali ne čudi uz takve dvije ljepotice, ali ha gledam samo sebe. Sjajan si i pažljiv partner, ali meni je to bilo malo pretvrdo u bokovima. Više dinamike treba u salsi", poručila mu je Almira.

Divlje i veselo! Slavko Sobin i ekipa zapalili plesni podij showa 'Ples sa zvijezdama'

Valentina Walme još je jednom izašla na pozornicu kako bi se pridružila i zadnjem polufinalnom paru u njihovoj izvedbi rumbe - Marku Grubniću i Eli Vuković. "Meni je ovo bilo jako lijepo, volim te gledati kako plešeš. Uredan si i jednostavan. Mogle bi biti veće amplitude u tvojim koracima, ali talentiran si i jako inteligentan u toj svojoj priči", poručila mu je Tamara. "Imaš prekrasne linije i sjajan si partner, ali bio je prestatično. Partnerice oko tebe, ali najmanje tebe u tome, no to više ide onome tko je ovo radio", poručila mu je Almira. "Ti izgledaš kao plesač, kao prvo. Bio si jako pažljiv i fokusiran, svjestan svega što se događa oko tebe. Jest da amplituda gibanja može biti malo viša, ali mislim da možeš biti jako ponosan na sebe", poručio mu je na kraju Nicolas.

Oduzimaju dah! Marko Grubnić u društvu kakvo se samo poželjeti može!

Uslijedio je drugi i posljednji krug plesa, a ponovno su prvi na pozornicu izašli Viktorija i Marko sa strastvenim tangom. "Jednostavno odlični, dokazali ste da ste odlična plesačica", rekao im je Dinko. "Jako ste imali lijepi odnos i lijepu priču, sjajni ste", nadovezala se Almira. "Tango vam još više leži, jer si temperamentna, karizmatična... Odlično vam leže standardni ples, ali tango pogotovo", zaključio je Nicolas.

Zabljesnuli uz ples s posvetom! Za tango je potrebno dvoje, a njih su dvoje...

Ivan i Paula valcer su otplesali uz nespojivu Metallicu i "Nothing else matters''. "Baš je sjelo, a ti si Ivan spreman za svadbu. Sveukupno jako dobro kao uvijek", poručio je komičaru Nicolas, a ženski dio žirija se složio s njim, kao i Dinko.

Spoj nespojivog! Valcer na Metallicu, zašto ne?

Na pozornicu su ponovno stigli Slavko i Gabriela u nikad raskošnijoj haljini. Ponovno je duo izazvao ovacije publike, a što je rekao žiri? "Slavko, ja te gledam i mislim si ovaj čovjek trenira više od 3 mjeseca. Ali to što izvedeš je tehnički zadivljujuće", poručio mu je Nicolas, a sa strane se čula i Tamara koja je potvrdila njegove riječi. "Ja sam bez riječi, ovo je Gabriela za mene najljepša koreografija dosad", poručio je plesačici Dinko. "Fascinirana sam s tvojom tehničkom moći, Slavko. Gabriela čestitam ti što si napravila od svog partnera, tehnički je fenomenalan, svaka vam čast", poručila je Tamara. "Da mogu dati 20, dala bi ti 20!, bila je kratka Almira za kraj ovih hvalospjeva.

Dašak starog Hollywooda: Stroga forma i savršena izvedba – Slavko Sobin osvaja

Zadnji ples večeri, quickstep, otplesali su Marko i Ela, no ovaj ples nije toliko oduševio žiri. "Žurio si se na glazbu, a inače si uvijek vrlo točan. Drugo, volio bih da si hrabriji u dizanju i spuštanju. Opet sve izgleda uredno i točno, ali daj malo hrabrosti", poručio mu je Nicolas, a Tamara se složila da je ovoga puta felšao na glazbu, a malo je kritizirala i njegovo držanje.

Visoka koncentracija, skladnost i kondicija: Marko Grubnić iskoristio priliku!

Podsjetimo se, prošlog je tjedna eliminacijom došlo do sužavanja natjecanja na samo četiri para, a iz showa su ispali Sonja Kovač i Gordan Vogleš. 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: Profimedia) +5 Fran Drescher (Foto: Profimedia) Celebrity Gdje su danas natapirana frizura i topići? Potresna životna priča omiljene vrckaste dadilje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene