Sve je objasnio!

Maja i Mešin se fino našalili na njegov račun, nije mu mogla prešutjeti jednu stvar, ali evo kako ju je umirio!

Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Nova TV 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 2 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Igor Mešin - 6 Igor Mešin - 5 Igor Mešin - 4 +2 Igor Mešin - 3 Galerija

Maja Šuput i Igor Mešin blistaju u ulogama voditelja druge emisije showa "Plesa sa zvijezdama", a na početku su se našalili na račun prve emisije.

Maja Šuput i Igor Mešin spektakularno su otvorili drugu emisiju showa "Ples sa zvijezdama", a već na samom početku dobro su se našalili.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Ovo morate vidjeti! Pogledajte zašto je Šuput zamolila sve da zaplješću Franki Batelić, razlog je zbilja poseban!

Naime, nakon što je Igor prošle nedjelje malo zabrinuo gledatelje, Maja ga je u startu u šaljivom tonu pitala je li pio kakve lijekove prije večerašnje emisije uživo, na što joj je on odgovorio da su svi lijekovi pod ključem.

Dodao je i da mu je ona bez obzira na to večeras jako lijepa te joj udijelio komplimente.

Podsjetimo, Igor se nakon prošle emisije "Plesa sa zvijezdama" oglasio na društvenim mrežama i objasnio što mu se točno dogodilo.

"Posljednjih dana mučim se s akutnom alergijom i sinoć mi baš nije bilo lako. Prije emisije sam popio i tabletu koja je imala zeznute nuspojave kad moraš odraditi live emisiju u ulozi voditelja.Hvala publici na razumijevanju, sretan sam danas kad vidim da je emisija okupila gledatelje u tako velikom broju. Veselim se idućoj emisiji u nedjelju, do tada mi je prioritet srediti alergiju da ne sredi ona mene", poručio je Mešin zabrinutim gledateljima.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Mario Ožbolt - 6 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 5 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 4 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 3 +15 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 2 Celebrity S prezgodne Albine teško je bilo skinuti pogled: U mini haljini zavladala je plesnom scenom, ali nekima je nešto ipak falilo!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +0 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Celebrity Na prvi pogled zakopčana do grla, ali Maju ovakvu još niste vidjeli, a tu je i jedan skriveni detalj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene