Skrivala ga dosad

Senidah iznenadila fotkom s dečkom kojeg je godinama skrivala od javnosti, zna se i tko je on

Senidah (Foto: Instagram) Senidah (Foto: Instagram) instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Senidah (Foto: Instagram) Senidah (Foto: Instagram) - 5 Senidah (Foto: Instagram) - 6 Senidah (Foto: Instagram) - 8 Senidah (Foto: Instagram) - 4 Senidah (Foto: Instagram) - 3 Senidah (Foto: Instagram) - 2 +0 Senidah (Foto: Instagram) - 1 Galerija

Pjevačica Senidah iznenadila je svoje pratitelje na Instagramu prvom fotografijom s dečkom.

Slovenska pjevačica Senida Hajdarpašić (35), koja je poznatija po svojem umjetničkom imenu Senidah, na sceni je prisutna desetak godina, no svoj ljubavni život dosad je uspješno skrivala od javnosti.

Pogledaj i ovo Senidah ''Ljubav je ljubav'' Senidah dala odgovor na provokativno pitanje: ''Koga zanima jesam li spavala sa ženom? Znaš kako? Daj šta daš!''

Iako se još 2019. doznalo da ima dečka, nakon što je snimljena kako s njim razmjenjuje nježnosti na brodu, o vezi je šutjela sve dosad.

"Valentinovo na ovu lijepu nedjelju... no hoćeš li biti moj Valentin?", napisala je Sanidah uz fotografiju na kojoj je konačno pokazala dečka, što je izazvalo oduševljenje kod njezinih obožavatelja, koji su je na Instagramu počastili s više od 50 tisuća lajkova.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Senidah (@senida_h)

Prema pisanju srpskih medija, njezin je odabranik Crnogorac iz Herceg Novog i zove se Marko, a od nje je mlađi osam godina. Upoznali su se u jednom klubu u kojem je ona nastupala, a on je radio kao zaštitar te su se vrlo brzo upustili u romansu koja sada već traje nekoliko godina.

Inače, Senidah slovi za jednu od najpopularnijih pjevačica u regiji, a njezin najveći hit je pjesma "Mišići", koju malo tko nije čuo.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bernarda Brunović Bernarda Brunović Bernarda Brunović Bernarda (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) +4 Za pjevačicu Bernardu Bruno prepreka nema (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Nakon optužbi Nine Kraljić o nepravdi na Dori oglasila se i Bernardina obitelj: "Je li vam savjest čista?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene