dobio blagoslov muža?

Skandal potresa slavni par: Mlađahni pjevač tvrdi da je imao aferu sa suprugom holivudskog glumca

Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Profimedia) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) +0 Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Galerija

August Alsina ispričao je da je išao na odmor s Willom Smithom i Jadom Pinkett te njihovom djecom. Istaknuo je kako mu je Will dao dopuštenje za vezu s Jadom.

Pjevač August Alsina (27) privukao je pozornost kontroverznim tvrdnjama o otvorenom braku Willa Smitha (51) i Jade Pinkett (48). 

U intervjuu s radijskom voditeljicom Angelom Yee rekao je da mu je Will dao blagoslov da započne aferu s njegovom suprugom Jadom, piše Mirror. August je objasnio da se zbližio s obitelji Smith kada ga je sin glumačkog para, Jaden (21) upoznao s Pinkett 2015. 

S njom je čak išao dvije godine kasnije na dodjelu BET Awards, a 2016. je sa Smith obitelji otputovao, kako kaže, na odmor na Havaje. "Tamo sam sjedio s Willom i imali smo razgovor o transformaciji njihovog braka u partnerstvo. Dao mi je blagoslov", ispričao je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This past Saturday I had the chance to sit with the wonderful @angelayee and discuss everything... the album, the doc, life, love, hardship... everything! The conversation is up on my youtube now. Link in the bio. #stateofEMERGEncy #TheProduct3

A post shared by Yungin' (@augustalsina) on

Pjevač je istaknuo da je "pao" na Jadu i godinama su imali aferu. "Potpuno sam se dao u tu vezu i iskreno i zaista jako sam ju volio. Posvetio sam se tome potpuno toliko da bih u ovom trenutku mogao mirno umrijeti jer sam se jednom tako predao", rekao je August. 

Dodao je da neki ljudi ne iskuse takve stvari u cijelom svom životu. "Morao sam progovoriti o svojoj istini, iako je ovaj razgovor teško nekim ljudima shvatiti", naglasio je. 

Jada i Will još se nisu oglasili u vezi ovih tvrdnji. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) +1 Prijatelji (Foto: IMDB) Celebrity Baš je teško ovo gledati: Svaka nova fotka najdražeg Chandlera dodatno zabrinjava – uhvaćen kako jedva hoda i teško diše

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene