Važan dan

Ovom će se prekrasnom Španjolkom oženiti jedan od najpoznatijih nogometaša svijeta nakon 7 godina veze

Pilar Rubio (Foto: Profimedia) Pilar Rubio (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Pilar Rubio (Foto: Profimedia) Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: Instagram) Pilar Rubio (Foto: Instagram) Pilar Rubio (Foto: Instagram) +0 Pilar Rubio (Foto: Instagram) Galerija

Voditeljica Pilar Rubio osvojila je nogometaša Sergia Ramosa još 2012. godine.

Danas će se održati po mnogima vjenčanje 2019. godine.

Pogledaj i ovo Modrić, Kovačić (Foto: AFP/Profimedia) Poznati uzvanici Vanja Modrić i Izabel Kovačić zasjenile i slavnu Victoriju Beckham na vjenčanju godine

Radi se o onom španjolske voditeljice i modela Pilar Rubio te njezinog dugogodišnjeg partnera, nogometaša Sergia Ramosa s kojim je u sretnoj vezi od 2012. godine. Par ima i troje djece, no dosad im se nije žurilo pred oltar.

Vjenčanje će se održati u Gospinoj katedrali u Sevilli, a slavlje će par organizirati na jednoj farmi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on

41-godišnja Pilar i 33-godišnji Sergio za glazbeni dio večeri unajmili su slavni bend AC/DC za više od milijun eura, a među uzvanicima bit će i Luka Modrić, slavna Shakira, a navodno i bračni par Beckham.

Ramos je na vjenčanje pozvao sve suigrače iz Reala i Španjolske, a novinari i obožavatelji par će moći vidjeti samo prilikom dolaska na farmu, a tada započinje velika privatna zabava. Vjenčanje je najavljeno još u veljači ove godine, a mediji su se odmah zainteresirali za njega.

Zanosnu Pilar mediji već godinama nazivaju i jednom od najljepših žena nogometaša, a kako je sama priznala, njih dvoje zaljubili su se na prvi pogled. Nogometaš ju je jednom prilikom iznenadio u njezinoj emisiji kada je potpuno neočekivano ušao u studio i počeo joj pjevati te svirati gitaru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on

A samo dan prije vjenčanja, Pilar je odrađivala modni posao tijekom kojeg je pozirala u crnom kupaćem kostimu u kojem je pokazala savršenu liniju.

Sigurni smo kako će crnokosa Španjolka biti prekrasna mladenka.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Screenshot Twitter) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Screenshot Twitter) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +2 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Ljutiti princ hladno odbio suprugu Meghan kad mu se htjela obratiti, kamera snimila neugodni događaj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene