Čašu nije ispuštao

Poznati glumac pobrinuo se za spektakl na tribinama Wimbledona: Plazio jezik i pio na stepenicama!

Woody Harrelson (Foto: Screenshot) Woody Harrelson (Foto: Screenshot) Screenshot 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Woody Harrelson (Foto: Screenshot) Woody Harrelson (Foto: Twitter) Woody Harrelson (Foto: AFP) Woody Harrelson (Foto: AFP) Woody Harrelson (Foto: AFP) Woody Harrelson (Foto: Profimedia) +0 Woody Harrelson (Foto: Screenshot) Galerija

Woody Harrelson popio je koju čašicu previše te je zbog toga dobio popriličnu minutažu u televizijskom prijenosu.

Ako se o nečemu danas priča, onda je to senzacionalno finale Wimbledona.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 3 Nole ih je okupio! Zgodni Brad Pitt prati Novaka Đokovića u finalu Wimbledona, snimljen je na tribinama u zanimljivom društvu, a tu su i druge poznate face!

Spektakularni finalni meč pobjednika Novaka Đokovića i Rogera Federera doista je nešto o čemu će se još dugo pisati, no čini se kako je bilo uzudljivo i u finalu muških parova.

Tamo se za spektakl pobrinuo poznati holivudski glumac Woody Harrelson, koji je bio u poprilično veselom izdanju.

Preciznije, glumac je popio koju čašicu previše te je zbog toga dobio popriličnu minutažu u televizijskom prijenosu.

Tako je plazio jezik, imao šokirani izraz lica kada je lopta udarila jednog od igrača u međunožje, igrao se sa šeširom, a u jednom trenutku zaštitar mu je zabranio povratak na tribine, pa je dotični stao na stepenice te samo nastavio piti.

Nakon što ga je zaštitar pustio do njegova sjedala, Woody se nasmijao te krenuo smjestiti se, no čašu nije ispuštao iz ruku.

Društvene mreže preplavile su objave na tu temu te je tako Woody postao zvijezda Wimbledona, unatoč činjenici da reket nije primio u ruke.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) +1 Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Celebrity Poslije ove vruće fotke naša voditeljica objavila je još dvije, koje je komentirao i muž Žanamari Perčić

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene