Izgubila borbu s bolesti

Glumac shrvan gubitkom kćeri: 'Naša srca su prepuna tuge!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Pierce Brosnan je shrvan smrću kćeri Charlotte, koja je u 42. godini preminula od raka jajnika.

Charlotte, koja ima dvoje djece, tri godine se borila s rakom jajnika – od iste bolesti je prije 22 godine preminula njezina mama Cassandra. Charlotte je preminula u svom domu u Londonu.

Pogledaj i ovo Keely Shaye Smith - 1 Drži je kao kap vode na dlanu Zbog svog izgleda trpjela je zle komentare koje je njezin suprug odlučno ušutkao, a evo kako je izgledala kad se zaljubio u nju!

Pierce Brosnan je bio na snimanju svog novog filma, ali je u službenom priopćenju poručio:

  'Moja draga kći Charlotte Emily izgubila je borbu s rakom jajnika. U posljednjim trenucima bila je okružena suprugom Alexom, djecom Isabellom i Lucasom te braćom Christeopherom i Seanom. Charlotte se protiv opake bolesti borila dostojanstveno, hrabro i ponosno. Naša srce su puna tuge zbog gubitka naše prekrasne, drage djevojke. Molimo se za nju, ali i za to da se pronađe lijek protiv ove grozne bolesti, i vjerujemo kako će ubrzo biti pronađen. Zahvaljujemo svima na iskrenoj sućuti.'

Charlotte je imala devet godina kada se njezina majka Cassandra udala za Pierca Brosnana – sudbonosno da su izrekli 1980.godine. Charlotte i brat Christopher su Cassandrina djeca iz prijašnjeg braka.

60-godišnji Pierce je posvojio Charlotte i Christophera 1986. godine, kada je njihov biološki otac Dermot Harris preminuo. Charlotte je iza sebe ostavila supruga Alexa Smitha te djecu: 15-godišnju Isabellu i 8-godišnjeg Lucasa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene